دیزنی‌لند، دستورپخت کیک میکی‌ماوس را در دوران کرونا و قرنطینه خانگی منتشر کرد!
11 خرداد 1399 ساعت: 21:3



همزمان با شیوع کروناویروس در سراسر جهان، بیشتر مراکز تفریحی (خصوصا مراکزی که با سلامت کودکان سروکار داشتند) بسته شدند. سرزمین دیزنی یا همان دیزنی‌لند، یکی از اولین مکان‌های تفریحی بود که با شیوع جهانی کووید-19 تعطیل شد.

ازجمله جذابیت‌های دیزنی‌لند برای بسیاری از کودکان، خوراکی‌های جذاب و رنگارنگ موجود در این پارک هیجان‌انگیز است. بسیاری از کودکان در دوران قرنطینه خانگی و تعطیلی دیزنی‌لند، کیک‌های بسیار خوش‌مزه میکی‌ماوس که در این پارک به فروش می‌رسید را بهانه می‌کردند. به همین دلیل هم دیزنی‌لند تصمیم گرفت که دستورپخت شگفت‌انگیز کیک میکی‌ماوس را برای همگان منتشر کند. 

 

مواد لازم 


پودر خمیرمایه فوری نصف قاشق چای‌خوری

آب گرم یک‌چهارم پیمانه 

شکر یک‌چهارم پیمانه 

روغن صاف یا روغن قنادی 2 قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چای‌خوری 

خامه نصف پیمانه 

تخم‌مرغ یک عدد 

آرد کیک‌پزی 4 پیمانه 

آب جوش نصف پیمانه 

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم 

پودر شکر به میزان لازم 

 

طرز تهیه 


1. برای تهیه این کیک، ابتدا باید خمیرش را آماده کنید. به این صورت که ابتدا آب گرم را داخل کاسه استیل یا شیشه‌ای بریزید و سپس پودر خمیرمایه را روی آن بپاشید. روی کاسه را با حوله یا دستمالی نخی بپوشانید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کند. 

 

2. در این 5 دقیقه باید شکر، روغن صاف، نمک، خامه، ‌تخم‌مرغ، آرد و آب جوش را در ظرف دیگری با یکدیگر مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به ظرف خمیرمایه عمل‌آمده بیفزایید. 

 

3. ترکیب را به‌مدت حداقل 5 تا 10 دقیقه به‌خوبی هم بزنید تا خمیر لطیفی به‌دست بیاید. 

 

4. روی ظرف خمیر را با سلفون و یک حوله یا پتو بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر حدود 30 دقیقه استراحت کند. 

 

5. بعد از 30 دقیقه، پُف خمیر را با کمک دست بگیرید و تکه‌هایی از خمیر را بردارید تا بتوانید آنها را به شکل صورت میکی‌ماوس دربیاورید. اگر احساس کردید که خمیر هنگام کار به دست می‌چسبد، دست را داخل آرد بزنید. 

 

6. میکی‌ماوس‌های آماده را داخل یک سینی که کف آن کمی آردپاشی شده است بچینید و روی آنها را با دستمال نخی و سپس با یک نایلون به‌مدت 60 تا 90 دقیقه بپوشانید. 

 

7. حالا روغن سرخ‌کردنی را در ظرف گودی بریزید، به‌طوری که حداقل 5 تا 8 سانتی‌متر از ظرف حاوی روغن باشد. حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن کاملا داغ شود و جوش‌های ریزی بزند. 

 

8. حالا کیک‌های میکی‌ماوسی که کمی بعد از استراحت پف کرده‌اند را یکی‌یکی داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید که هر طرف از کیک حدود 2 تا 3 دقیقه کاملا سرخ و طلایی شود. 

 

9. کیک‌های آماده را روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه بچینید تا روغن آنها کشیده شود. 

 

10. کیک‌های میکی‌ماوس را پس از خنک شدن با پودر شکر یا پودر قند بپوشانید و سِرو کنید. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Reader’s Digest

 درس‌هایی که آشپزی خانوادگی در دوران قرنطینه خانگی به ما آموخت!

برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو