درس‌هایی که آشپزی خانوادگی در دوران قرنطینه خانگی به ما آموخت!
2 خرداد 1399 ساعت: 18:3



یکی از سرگرمی‌های خانوادگی در دوران قرنطینه ناشی از شیوع کروناویروس در میان بسیاری از خانواده‌ها، آشپزی بود. آشپزی کردن خانوادگی، حس خوب همکاری و لذت چشیدن طعم‌هایی که اعضای خانواده در کنار همدیگر خلق‌شان کرده‌اند را برای بسیاری از ما به ارمغان آورد.

شاید بسیاری از خانم‌ها قبل از دوران قرنطینه خانگی گمان می‌کردند که بهتر است آشپزی را به‌تنهایی انجام دهند تا نتیجه بهتری بگیرند اما دوران قرنطینه این مساله را به بسیاری از مادران و همسران نشان داد که آشپزی خانوادگی علاوه بر لذت‌بخش بودن، درس‌های زیادی به ما می‌دهد که مهم‌ترین‌شان عبارتند از: 

 

1. مسئولیت‌پذیری کودکان 


معمولا بسیاری از مادران، فرزندان شان را در امور آشپزی دخیل نمی‌کنند زیرا گمان می‌کنند که آنها نمی‌توانند مسئولیت امور مربوط به آشپزی را بر عهده بگیرند یا ممکن است خودشان را به خطر بیندازند. قرنطینه خانگی به بسیاری از مادران ثابت کرد که فرزندان آنها می‌توانند در تمام امور آشپزی مانند آماده‌سازی اولیه مواد غذایی، فراهم‌سازی مواد غذایی پخته برای افزودن به غذا (مانند پوست کندن سیب‌زمینی پخته) یا حتی بر عهده گرفتن بخشی از مراحل آشپزی (مانند ورز دادن خمیر) بسیار توانا باشند. اگر کودکان بدانند که می‌توانند در کاری موثر باشند، حتما مسئولیت آن کار را به بهترین شکل ممکن بر عهده می‌گیرند تا به شما ثابت کنند دیگر بزرگ شده‌اند و شما می‌توانید به آنها اعتماد کنید. 

 

2. مدیریت اوقات فراغت 


بسیاری از مادران یا همسران با گذراندن زمان زیادی در آشپزخانه، فرصت کافی برای انجام سرگرمی‌های انفرادی و مورد علاقه‌شان مانند کتاب‌خوانی، گوش دادن به موسیقی یا تماشای تلویزیون را از دست می‌دهند. متاسفانه گاهی اوقات، فرزندان یا همسران این خانم‌ها نیز برای زمانی که آنها در آشپزخانه سپری می‌کنند، ارزش زیادی قائل نمی‌شوند. این درحالی است که آشپزی خانوادگی، علاوه بر این‌که زمان اوقات فراغت خانم‌ها را بیشتر می‌کند، باعث می‌شود که سایر اعضای خانواده نیز متوجه شوند که چقدر وقت و انرژی برای تهیه یک غذا لازم است. بنابراین، آشپزی خانوادگی در دوران قرنطینه، فرصت مناسبی برای مدیریت اوقات فراغت به خانم‌ها بخشید. 

 

3. ایجاد یک سرگرمی خانوادگی 


تمام افرادی که مجبور هستند بیشتر ساعت های روز را با تمام اعضای خانواده (مخصوصا کودکان) سپری کنند، می‌دانند که سرگرم کردن کودکان (خصوصا در روزهایی که نمی‌توان از خانه بیرون رفت) چقدر سخت است. آشپزی خانوادگی در دوران قرنطینه، این درس بزرگ را به خانواده‌ها داد که حتما نباید برای سرگرم کردن بچه‌ها، آنها را به پارک بُرد یا اسباب‌بازی‌های متنوع در اختیارشان قرار داد. یکی از بزرگ‌ترین سرگرمی‌های کودکان، کار کردن با آرد و خمیر است. بنابراین، شاید در دوران قرنطینه خانگی، بسیاری از خانواده‌ها متوجه شده باشند که می‌توان کودکان را برای ساعت‌های طولانی با پختن یک کیک، شیرینی یا نان خانگی سرگرم نگه داشت. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Reader’s Digest

 کاهش تولید زباله خانگی در دوران قرنطینه

برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو