ویارهای بارداری کیتی پری در دوران قرنطینه خانگی
27 اردیبهشت 1399 ساعت: 21:2



تاریخ ازدواج و بعد بارداری کیتی پری با تاریخ شیوع کرونا و قرنطینه همزمان شد و این مسئله باعث شد او برای همیشه این لحظات را ثبت کند. 

این خواننده 35 ساله آمریکایی در لایو اینستاگرامش در مورد ویارهای دوران بارداری‌اش گفت که همیشه برایش جالب بوده که همسر یک خانم باردار به خاطر اینکه خانمش فلان ماده غذایی را هوس کرده است، نیمه شب از خانه خارج شود تا آن را سریعا تهیه کند. کیتی گفت شاید اگر در قرنطینه نبودیم من هم برای ویارهای جور واجور خود مرتبا در حال فرستادن کسی به سوپرمارکت بودم اما قرنطینه باعث شد بتوانم آن را خیلی خوب کنترل کنم.


کیتی پری اعتراف می‌کند که هرگز 100 درصد تغذیه سالمی نداشته اما در 60 درصد موارد تلاشش برهمین اصل بوده است. این مادر جوان گفت در دوران بارداری به شدت به سمت شیرینی، لبنیات، میوه‌ها و مواد غذایی تند کشیده شده اما قبل از اینکه در دوران بحرانی به سراغ هر نوع ماده غذایی برود، اول از خود پرسیده که آیا واقعا مثلا هندوانه می‌خواهی؟

 

کیتی همچنین به این موضوع اشاره کرد که قبل از بارداری اصلا علاقه‌ای به غذاهای تند و پرادویه نداشته است اما در ویار دوران بارداری به سمت هر ماده غذایی با سس تند و پرادویه جذب می‌شود. یکی از ویارهای عجیب کیتی مصرف تست آووکادو با سس گوجه تند است.

 

ویار بارداری در 50 تا 90 درصد زنان دیده و با تهوع صبحگاهی در هفته‌های سوم تا هشتم بارداری آغاز می‌شود. طبق تحقیقات انجام شده، ویار ناشی از نوسانات هورمونی است که بر حس بویایی، چشایی و اشتهای خانم تاثیر‌ می‌گذارد و باعث‌ می‌شود خانم باردار از عطر و طعم‌های عجیب و غریب، بافت‌ها و ترکیبات خاص غذایی خوشش بیاید. نکته جالب توجه اینجاست که هورمون‌های بدن با بالا و پایین رفتن سعی می‌کنند خانم باردار را به سمت آنچه بدنش کمبود دارد و برای رشد جنین نیاز است مثل کلسیم راهنمایی کنند اما در برخی موارد، خانم باردار را به سمت مصرف مواد غذایی ناسالم نیز می‌کشاند. 


آخرین تئوری در مورد دلایل ویار و تمایلات حاملگی نیز، تمایل ذاتی به آسایش و میل روانی است زیرا بدن در این دوره به اندازه کافی دچار استرس جسمانی‌ می‌شود. در دوران بارداری 9 نوع ویار در میان خانم ها شایع است که ویار به مواد غذایی تند، لبنیات و شیرینی که در کیتی دیده می شود هم جز رایج ترین آنهاست. جالب است بدانید تمایل بدن به غذاهای تند، مکانیسمی طبیعی برای خنک شدن از طریق فرآیند تعریق است. 

 

متخصصان توصیه می کنند زنان باردار تا جای ممکن از مصرف غذاهای پرادویه که سبب درد و سوزش معده می‌شود، پرهیز کنید. در مورد میل زنان باردار به شیرینی هم توصیه می‌شود خانم ها شکلات تلخ که قند کمتری دارد و حاوی فلاونوئیدهای دوست‌دار قلب است، استفاده کنند و تا حد ممکن میل خود را با مصرف میوه های شیرین کنترل کنند. در مورد لبنیات نیز اگر با خوردن بستنی احساس گناه‌ می کنند و برای تناسب اندام‌شان عذاب وجدان دارند، ماست منجمد توصیه می شود.

 

ترجمه: سمیه مقصودعلی

منبع: prevention

عروس‌های خانواده سلطنتی انگلستان چه عادت های غذایی دارند؟
 
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد