دستورهای ساده با کدو حلوایی
13 آبان 1402 ساعت: 18:8



کدو حلوایی، یکی از سبزیجات مغذی است و منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و املاح مختلف محسوب می‌شود که در محافظت از بدن در برابر بیماری‌های فصل سرما نقش دارند. اگر کدو حلوایی به روش‌‌های متنوع تهیه شود، حتما در ترغیب ذائقه نقش دارد و می‌توان از فواید آن بهره برد. 

در ادامه این مطلب، به دستورهای ساده ای برای افزایش مصرف کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از: 

 

چیپس کدوحلوایی

مقداری کدوحلوایی را به‌شکل نوارهای باریک برش بزنید. سپس در سینی فر که با کاغذ شیرینی پوشیده شده، بریزید. کدو حلوایی های برش خورده را 20 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد بگذارید. کمی پودر گردو، چند قطره آبلیمو و در صورت تمایل قارچ سرخ‌شده اضافه کرده و میل کنید. 

 

عدسی با کدوحلوایی

به مقدار دلخواه عدس را با آب بپزید. در این فاصله، تکه‌ای کدوحلوایی و یک هویج را خرد کرده و با یک پیاز کوچک، کمی نمک و در صورت تمایل سیر رنده‌شده در تابه حرارت دهید تا طلایی شود. سبزیجات را به عدس اضافه کرده و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. 

 

کمپوت کدوحلوایی

کدو‌حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید. با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود. قبل از اینکه کاملا له شد، یک تا 2 عدد سیب متناسب با مقداری کدوحلوایی پوست گرفته و اضافه کنید. پس از اینکه تکه‌های سیب پخته شد، کمی وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید. کمپوت را در غذاساز بریزید تا یکدست شود و پس از خنک‌شدن میل کنید. 

 

سوپ کدوحلوایی

تکه‌ای کدوحلوایی را با یک عدد سیب‌زمینی، پیاز و سیر خردشده در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. در صورت تمایل کمی عصاره گوشت نیز می‌توانید اضافه کنید. در انتهای پخت، یک پیمانه خامه اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. افزودن قارچ و کرفس نیز طعم خوشایندی به این سوپ می‌دهد. 

 

سوفله کدوحلوایی

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 500 گرم کدوحلوایی و 2 عدد سیب‌زمینی را پوست گرفته و خرد کنید. کمی روغن و نمک بزنید و 30 دقیقه در فر بگذارید. زمانی که سبزیجات پخته شد، آنها را پوره کرده و با 50 گرم پنیر پیتزا و کره مخلوط کنید. سه زرده تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه کنید و هم بزنید. سفیده‌ها را نیز جدا هم بزنید تا سفید شوند. سفیده‌‌ها را در مایه مخلوط کرده و آن را در ظرف دلخواه ریخته و دوباره به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید. وقتی سوفله‌ها آماده شدند، فر را خاموش کنید و پس از چند دقیقه بیرون آورید.

 

گراتن کدوحلوایی

یک عدد کدوحلوایی کوچک را پوست گرفته، خرد کنید و 30 دقیقه با آب بپزید. آب اضافی را بگیرید و له کنید. 3 عدد تخم‌مرغ را با یک پیمانه پنیر سفید و کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل پودر زیره مخلوط کرده به کدوحلوایی له‌شده اضافه کنید. مایه را در تابه چرب‌شده بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع: cuisineaz.com

دستورهای ساده با کدو حلوایی 

خواص زیره؛ از کنترل وزن تا تنظیم قند خون​​​
ترفندهای گنجاندن گل‌کلم در رژیم لاغری​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد