5 پیشنهاد برای مصرف کدو حلوایی
15 مهر 1402 ساعت: 11:7



کدو حلوایی، یکی از سبزیجات مغذی فصل سرماست که به‌ تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. گنجاندن کدو حلوایی در رژیم غذایی روزانه یکی از راهکارهای موثر در کاهش وزن نیز محسوب می‌شود زیرا کالری بالایی ندارد و از طرفی فیبر موجود در آن به کاهش اشتها و بهبود گوارش کمک می‌کند. البته ممکن است بعضی افراد تمایلی به خوردن کدو حلوایی نداشته ‌باشند که تهیه آن به روش‌‌های متنوع می‌تواند در تغییر ذائقه موثر باشد.

در ادامه این مطلب، به 5 دستور غذایی که در آن از کدوحلوایی استفاده شده است، اشاره کرده ایم که به ترتیب عبارتند از: 

 

1. پنکیک کدو حلوایی

2 عدد تخم‌مرغ را با 2 پیمانه شیر، 1 قاشق سوپخوری کره و 2/1 پیمانه پوره کدو حلوایی مخلوط کنید. 2 پیمانه آرد و 1 قاشق سوپخوری بیکینگ‌پودر را به مواد قبل اضافه کرده و هم بزنید. کمی روغن را در تابه گرم کرده و به اندازه یک ملاقه از این مایه در تابه بریزید. پس از یک دقیقه برگردانید تا سمت دیگر نیز کمی طلایی شود. این پنکیک را می‌توانید برای صبحانه یا میان‌وعده آماده کنید. 

 

2. پتاژ کدو حلوایی

500 گرم کدو حلوایی را خرد کرده و با 1 پیاز رنده‌شده در قابلمه ریخته و با کمی روغن یا کره چند دقیقه‌ای حرارت دهید. 2 پیمانه عصاره مرغ و 4/3 پیمانه آب بریزید. پس از اینکه جوش آمد، اجازه دهید حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا کاملا نرم و پخته شود. نهایتا به آن کمی نمک و فلفل بزنید و این مخلوط را سرو کنید. 

 

3. مارمالاد کدو حلوایی و پرتقال

پوسته نارنجی 2 پرتقال را رنده کرده و پالپ‌های پرتقال را از پوسته‌های سفید آن جدا کرده و خرد کنید. 500 گرم کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید و با 500 گرم شکر و کمی وانیل با تکه‌های پرتقال مخلوط کرده و 5 ساعت در یخچال بگذارید. سپس این مواد را در قابلمه ریخته و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه نرم و یکدست شدند از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند.

 

4. بیسکوئیت کدو حلوایی

یک پیمانه پوره کدو حلوایی را با یک پیمانه شکر، کمی پوست پرتقال رنده‌شده، 2/1 پیمانه کره و یک عدد تخم‌مرغ هم بزنید. در ظرف دیگری، 2 پیمانه آرد را با یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین و مقدار کم نمک مخلوط کنید. مواد خشک را به‌آرامی با مایه کدو حلوایی هم بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید از انواع مغز و شکلات کاکائو خردشده نیز استفاده کنید. سپس به اندازه‌های دلخواه در سینی فر که با کاغذ شیرینی پوشانده شده، بریزید. سینی را 10 دقیقه در فر گرم با دمای 190 درجه سانتی‌گراد بگذارید. 

 

5. تارت کدو حلوایی

800 گرم کدو حلوایی را پوست گرفته و پس از اینکه پخته شد، بکوبید تا نرم شود. پوره را با 4/3 پیمانه پودر نان، کمی زنجبیل و دارچین، یک عدد تخم‌مرغ، مقدار کمی نمک و یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت مخلوط کنید. در نهایت، یک پیمانه شیر در این مخلوط بریزید و هم بزنید. مایه را در چند قالب کوچک بریزید و حدود 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع: www.5ingredients15minutes.com

نشانه‌های زیاده‌روی در مصرف شیر 

5 غذایی که شب‌ها ما را بیدار نگه می‌دارند!​​​
ترفندهای گنجاندن گل‌کلم در رژیم لاغری​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد