1 خرداد 1402 ساعت: 12:3
مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز گفت: «هدف از افتتاح اتوبوس دیابت، افزایش آگاهی مردم از موضوع دیابت و آموزش همشهریان درباره دیابت نوع یک و دو و حتی آگاهی در زمینه ابتلا به اضافه وزن و چاقی است که میتواند زمینهساز ابتلا به دیابت شود».
به گزارش «سلامت» محمدحسین حسنزاده، مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز گفت: «سابقه این برنامه مشترک شهرداری تبریز با شرکت نوو نوردیسک پارس به برنامههایی که 5 اسفندماه سال 1398 داشتیم برمیگردد اما یکی از این برنامهها که همین افتتاح اتوبوس دیابت بود به دلیل همهگیری بیماری کرونا به تعویق افتاد. در شرایط شیوع کرونا به دلیل ملاحظاتی که برای جامعه و بهویژه بیماران دیابتی داشتیم، برنامه افتتاح اتوبوس دیابت را در تبریز به تعویق انداختیم و اکنون دوباره قصد شروع مجدد همکاری را داریم و طبق قرار ما با شرکت نوو نوردیسک پارس مقرر شده که حدود 12 هزار نفر از شهروندان شهر تبریز در قالب اتوبوس دیابت و با حضور در مناطقی از شهر تبریز، شناسایی و غربالگری شوند. البته سعی میکنیم که غربالگری را تا سیهزار نفر هم برسانیم و تلاشمان بر این است که این همکاری را در سالهای دیگر نیز ادامه دهیم».
مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز توضیح داد: «هدف از افتتاح اتوبوس دیابت، افزایش آگاهی مردم از موضوع دیابت و آموزش همشهریان ما درباره دیابت نوع یک و دو و حتی آگاهی در زمینه ابتلا به اضافه وزن و چاقی است که میتواند زمینهساز ابتلا به دیابت شود. همچنین این برنامه به اطلاعرسانی صحیح با آشنایی با نحوه درمان افراد مبتلا به دیابت کمک میکند تا از استرس و نگرانی آنها درباره عواقب این بیماری که ممکن است زندگی و طول عمر آنها را تحتتاثیر قرار دهد، جلوگیری شود».
وی افزود: «علاوه بر اتوبوس دیابت، 17 خانه سلامت در مناطق مختلف شهر تبریز داریم که آموزشهای لازم را در زمینه دیابت به مردم ارائه میدهند».