26 اردیبهشت 1402 ساعت: 13:2
دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بینالمللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: «از مهمترین دستاوردهای کنگره این است که در هر دوره سعی دارد به موضوعات مهم بپردازد. بحث غربالگری نوزادان در سال ۸۴ برای اولین بار مطرح شد و خوشبختانه اکنون پوشش آن به ۹۸ درصد رسیده است.»
به گزارش «سلامت» به نقل از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی، دکتر غلامرضا حمزهلو دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بینالمللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم افتتاحیه این کنگره که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد اظهار داشت: «بیتردید این کنگره بعد از ۲۰ دوره اجرا به مهمترین رویداد علمی در حوزه آزمایشگاهی پزشکی تبدیل شده است و در راستای رفع نیازمندیها و ارتقای سلامت به چالشهای این حوزه میپردازد و شرکتکنندگان را با حوزه جدید پزشکی آشنا میکند که با استقبال خوبی نیز مواجه شده است».
این دﻛﺘﺮای ﻋﻠﻮم آزﻣﺎﻳﺸﮕﺎﻫﻲ ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ افزود: «کنگره پیشرو حاصل همکاری تعدادی اساتید برجسته و اعضای انجمن علمی و بالینی از سراسر کشور است که ما را در برگزاری این کنگره همراهی میکنند».
دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بینالمللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: «این کنگره علاوه بر متمایز بودن وجه علمی خود، در جهتگیری و تمرکز بر بیومارکرها در ۲۷ نشست و ۴۰ کارگاه آموزشی، به سایر موارد میپردازد».
حمزهلو بیان کرد: از مهمترین دستاوردهای کنگره این است که در هر دوره سعی دارد به موضوعات مهم بپردازد. بحث غربالگری نوزادان در سال ۸۴ برای اولین بار مطرح شد و خوشبختانه اکنون پوشش آن به ۹۸ درصد رسیده است».
وی افزود: «بخش اعتبارسنجی انجمن، فعالیت خوبی داشته و به عضویت کامل اتحادیه جدید التاسیسی درآمده است. همچنین موضوع تعیین محدودههای مرجع در آزمایشگاههای پزشکی به نتیجه رسیده است».
حمزهلو اضافه کرد: در برگزاری این کنگره تلاش شده است با نواوری، توسعه و ارتقای برنامه نرمافزاری، روش هوشمندسازی این برنامه را تجربه کنیم در این راستا تمام برنامهها در سامانه نرمافزاری کنگره طراحی شده است».
دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره بینالمللی و بیستمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: «آزمایشگاهها با شرایط بحرانی روبرو هستند لذا اجرای برنامههای این کنگره با چالش مواجه شد اما سعی شده است این موارد به کمترین شکل ممکن باشد».
وی تصریح کرد: «جشنوارهای در این کنگره داریم که به تقدیر از همکاران در حوزههای مختلف میپردازیم. بخش دیگر این کنگره نیز بحث پوسترها است و آثار دانشجویی و مقالات را به نمایش میگذاریم».
حمزهلو گفت: «هر برنامه علمی در ابعاد این کنگره که ۴ هزار شرکتکننده و ۲۰۰ نفر همکار اجرایی دارد بدون چالش و کاستی نیست که از همه همکاران و دوستان بابت کوتاهیها پوزش میطلبم».
بیستمین کنگره کشوری و چهاردهمین کنگره بینالمللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در روزهای ۲۶ لغایت ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.