3 اسفند 1401 ساعت: 10:12
رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند گفت: «آبزیان بهعنوان یک غذای فراسودمند طبیعی میتوانند نقشآفرینی کنند و نقطعه عطفی باشند در دو محور این همایش، یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و دیگری در حوزه پزشکی که بهعنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد.»
به گزارش «سلامت» دکتر سیدحسین حسینی افزود: «همانطور که میدانید دنیا در حوزه آبزیپروری بهویژه چند دلیل رشد بسیار چشمگیری داشته است. 214 میلیون تن تولید آبزیان در دنیا است و در سال 2020 رکورد 136 میلیون تنی آبزیپروری اتفاق افتاد. در حوزه خوراکی بیش از 600 گونه ماهی و در حوزه ماهیهای زینتی بیش از 2700 گونه در دنیا پرورش داده میشود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از 20 گونه و در حوزه ماهیهای زینتی بیش از200 گونه پرورش داده میشود پس فاصله ما با رکوردهای دنیا بسیار زیاد است.»
وی اظهار کرد: «درحوزه آبزی مصرف متوسط سرانه مصرف دنیا حدودا 7/20 کیلوگرم و در ایران حدود 8/13 کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقشآفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان میدهد که باید یک کار جدی و ملی کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران بیان کرد: «در بحث امنیت غذایی همانطور که میدانید توجه به تنشهای آبی که در کل دنیا بهویژه در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله 15 هزار و 500 لیتر آب، برای تولید یک کیلو گوشت مرغ 8800 لیتر و برای آبزیان 400 الی 900 لیتر را باید در نظر گرفت.»