۱۴ پرهیز غذایی در دوران نقاهت کووید-۱۹
7 اردیبهشت 1399 ساعت: 00:2



عمل به ۱۴ محدودیت و پرهیز غذایی به بهبودی شما در دوره نقاهت از بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا کمک می‌کند.
به گزارش سلامت به نقل از وبدا این ۱۴ پرهیز غذایی به این ترتیب هستند:

۱- پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است

۲- محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت

۳- محدود کردن مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده فراوری شده

۴-منوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند

۵- محدودیت مصرف نمک و شورها و غذای کنسروی شور

۶- محدود کردن مصرف شیر و لبنیات(بجز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند

۷-محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

۸- محدود کردن مصرف مواد شیرین و شیرینی، آبمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند

۹- محدود کردن مصرف نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

۱۰-اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

۱۱- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

۱۲- ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی

۱۳- محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و ...

۱۴-تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری های زمینه ای مانند دیابت، فشارخون بالا و ...
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو