فوت ۱۹ و شناسایی ۱۶۰۷ بیمار جدید کرونا
۱۹ استان بدون مرگ‌ومیر


31 فروردین 1401 ساعت: 14:1



بنابر اعلام وزارت بهداشت، از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۱۶۰۷ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۹ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
به گزارش سلامت، از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۲۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۳۹۵ نفر رسید.

متاسفانه ۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۹۶ نفر رسید.

روز چهارشنبه پس از گذشت ۹۲ روز، مجددا تعداد مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ به کمتر از ۲۰ نفر رسید.

از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۲۷ استان کشور مرگ و میر ۰ و ۱ داشته‌اند که در ۱۹ استان، هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کووید۱۹ ثبت نشده است.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۹۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

یک هزار و ۲۲۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۰ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۰۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۵۵ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تا کنون ۶۴ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۶۱ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۶۲ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۷۳۰ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند.

بر این اساس مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۴۹۵ هزار و ۳۵۳ دوز رسید.

از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۵۳ هزار و ۳۱۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد