تاثیر آب‌چغندر در محافظت از مغز
4 دی 1400 ساعت: 09:10



چغندر یکی از خوراکی‌های مفید فصل سرماست که به مقابله با التهابات مزمن و پیشگیری از تصلب عروق و فشار خون بالا کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که آب‌چغندر نیز جریان خون به مغز را بهبود می‌بخشد و بروز بیماری‌های استحاله‌ای مغز را کاهش می‌دهد. 

چغندر حاوی مقدار بالایی نیترات است که توسط باکتری‌های دهان به نیتریت تبدیل می‌شود. نیتریت‌ها قابلیت بسیار خاصی دارند که می‌توانند خونرسانی و انتقال اکسیژن را تسهیل کنند در نتیجه از بروز سکته مغزی پیشگیری می‌کند. این خواص تا حد کمتری در سبزیجاتی مانند کرفس، گل‌کلم و اسفناج نیز وجود دارد. 

 

علاوه بر نیترات، چغندر سرشار از ترکیبات بیواکتیو است که به مقابله با التهابات مزمن کمک می‌کند. التهابات بدن یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماری‌های قلبی و سکته مغزی است زیرا در انتقال خون و اکسیژن اختلال ایجاد می‌شود و مواد سمی باقی می‌مانند. 

 

مطالعات نشان می‌دهد نوشیدن 2 تا 3 لیوان آب‌چغندر در هفته به کاهش فشار خون و پیشگیری از تصلب عروق کمک می‌کند که عامل بسیار مهم دیگری در پیشگیری از بیماری‌‌های شناختی است. برای تهیه این نوشیدنی می‌توان از هویج و نارنگی نیز برای بهبود طعم آب چغندر استفاده کرد. 

 

 

ترجمه:‌ مریم سادات کاظمی

منبع:‌Ameliorsante.fr

بالنگ؛ میوه‌ای موثر در پیشگیری از بیماری‌های ویروسی زمستان

بهترین خوراکی‌های ترکیبی با ماست برای کاهش وزن​​​
با کدام خوراکی‌ها هوس خوردن شیرینی‌ها را کم کنیم؟​​​
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو