دلایلی برای اضافه شدن غذای دریایی به سفره
28 آبان 1400 ساعت: 07:8
28 آبان 1400 ساعت: 07:8
ایجاد تغییرات کوچک در رژیم غذایی شما میتواند به طور قابل توجهی خطر سکته مغزی شما را کاهش دهد. مصرف منظم غذای دریایی با کاهش میزان سکته مغزی در ارتباط است.

● چرا غذای دریایی سالم است؟
غذای دریایی دارای سدیم پایین و پتاسیم بالا است، ترکیبی که به برقراری فشارخون بهینه کمک میکند. فشارخون بالا در مشکلات قلبی و سکته مغزی شرکت میکند. ید، یک ماده معدنی موردنیاز برای عملکرد سالم تیروئید است که به طور طبیعی در غذای دریایی وجود دارد.
سلنیوم، یکی دیگر از مواد معدنی موجود در غذای دریایی که یک آنتی اکسیدان مبارزه کننده با بیماری است. غذاهای دریایی همچنین یک منبع خوب پروتئین که جز مهمی در اکثر عملکردهای بدن است هستند. ویتامین B12، ویتامین D، A و E هم در غذای دریایی فراوان است.
● غذاهای دریایی سرشار از انواع خاصی از چربی ها هستند که اغلب به چربیهای مفید گفته میشود. این چربیها به محافظت از مغز و اعصاب کمک میکنند، ضمن اینکه از تجمع چربیها و کلسترول مضر در رگهای خونی نیز جلوگیری میکنند.
● اثرات نگهداری و آماده سازی:
روشهای مختلفی برای نگهداری و آماده سازی غذاهای دریایی وجود دارد و مشخص شدهاست که غذاهای دریایی تازه، یخ زده، کنسرو شده و حتی خام همگی برای حفظ سلامتی مفید هستند.
بهرغم روشهای مختلف نگهداری و آمادهسازی، چربیهای مفید و دیگر مواد مغذی در همه اشکال غذای دریایی فراوان هستند. غذای دریایی کنسرو شده مقرون به صرفهترین راه برای بهرهمندی از فواید سلامتی غذاهای دریایی است.
مترجم: نگین خالقی
منبع: verywellhealth
غذای دریایی دارای سدیم پایین و پتاسیم بالا است، ترکیبی که به برقراری فشارخون بهینه کمک میکند. فشارخون بالا در مشکلات قلبی و سکته مغزی شرکت میکند. ید، یک ماده معدنی موردنیاز برای عملکرد سالم تیروئید است که به طور طبیعی در غذای دریایی وجود دارد.
سلنیوم، یکی دیگر از مواد معدنی موجود در غذای دریایی که یک آنتی اکسیدان مبارزه کننده با بیماری است. غذاهای دریایی همچنین یک منبع خوب پروتئین که جز مهمی در اکثر عملکردهای بدن است هستند. ویتامین B12، ویتامین D، A و E هم در غذای دریایی فراوان است.
● غذاهای دریایی سرشار از انواع خاصی از چربی ها هستند که اغلب به چربیهای مفید گفته میشود. این چربیها به محافظت از مغز و اعصاب کمک میکنند، ضمن اینکه از تجمع چربیها و کلسترول مضر در رگهای خونی نیز جلوگیری میکنند.
● اثرات نگهداری و آماده سازی:
روشهای مختلفی برای نگهداری و آماده سازی غذاهای دریایی وجود دارد و مشخص شدهاست که غذاهای دریایی تازه، یخ زده، کنسرو شده و حتی خام همگی برای حفظ سلامتی مفید هستند.
بهرغم روشهای مختلف نگهداری و آمادهسازی، چربیهای مفید و دیگر مواد مغذی در همه اشکال غذای دریایی فراوان هستند. غذای دریایی کنسرو شده مقرون به صرفهترین راه برای بهرهمندی از فواید سلامتی غذاهای دریایی است.
مترجم: نگین خالقی
منبع: verywellhealth
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد