کوکی کدوحلوایی بپزید!
22 آبان 1400 ساعت: 08:8



کوکی کدوحلوایی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های سنتی در سراسر جهان است. این کوکی برای پذیرایی در روزهای سرد پاییزی و زمستانی همراه با چای دارچینی سِرو می‌شود. کوکی کدوحلوایی به‌دلیل داشتن ادویه‌های مختلف می‌تواند باعث افزایش متابولیسم بدن و درنتیجه گرم شدن ما در روزهای سرد سال شود.

در ادامه این مطلب، طرز تهیه رایج‌ترین و سنتی‌ترین کوکی کدوحلوایی را با همدیگر مرور می‌کنیم. 

 

مواد لازم برای 42 عدد کوکی کدوحلوایی

  • پوره کدوحلوایی سه‌چهارم لیوان (کدوحلوایی را پوست بگیرید و بپزید؛ سپس آن را داخل مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید تا به‌صورت پوره دربیاید)
  • شکر قهوه‌ای سه‌چهارم لیوان 
  • ماست بدون چربی و همزده نصف لیوان 
  • روغن کانولا یا آفتابگردان یا ذرت دو قاشق غذاخوری 
  • پودر وانیل نصف قاشق چای‌خوری 
  • کشمش بدون هسته یک لیوان 
  • آرد مخصوص شیرینی‌پزی دو لیوان 
  • پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری 
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری 
  • نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 
  • جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری 
  • پودر جوز هندی یک‌هشتم قاشق چای‌خوری 
  • پودر هل یک‌هشتم قاشق چای‌خوری 

 

طرز تهیه

  1. پوره کدوحلوایی، شکر، ماست، روغن و وانیل را در کاسه بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. 
  2. کشمش و آرد را همراه با دارچین، زنجبیل، نمک، جوش شیرین، جوز هندی و پودر هل به کاسه اضافه کنید و تمام مواد را به‌خوبی با همدیگر هم بزنید. بهتر است برای هم زدن مواد از یک قاشق چوبی کمک بگیرید. 
  3. کاغذ روغنی را کف سینی فِر پهن کنید و روی کاغذ را با کمک اسپری روغن کمی چرب کنید. 
  4. با کمک دو قاشق غذاخوری، مقداری از مایه کوکی را بردارید و روی کاغذ روغنی پخش کنید. سعی کنید بین هر کوکی حداقل سه انگشت بسته فاصله باشد تا کوکی‌ها هنگام پخت به یکدیگر نچسبند. 
  5. پس از اینکه همه مواد کوکی را روی کاغذ روغنی چیدید، فِر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید که حدود 10 دقیقه فضای داخل فِر کاملا گرم شود. 
  6. پس از گذشت 10 دقیقه، سینی حاوی کوکی‌ها را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فِر قرار دهید. 
  7. به‌محض اینکه زیر کوکی‌ها کمی طلایی شدند، سینی را از فِر خارج کنید تا کوکی‌ها بیش از اندازه خشک نشوند.
  8. اجازه دهید که کوکی‌ها از حرارت بیفتند و سپس آنها را به‌راحتی از کاغذ روغنی جدا کنید. 

 

ارزش تغذیه‌ای یک عدد کوکی 

هر عدد از این کوکی‌ها حاوی 59 کالری انرژی، 0.9 گرم پروتئین، 12.4 گرم کربوهیدرات، 0.4 گرم فیبر، 0.3 میلی‌گرم ویتامین C، 681 واحد بین‌المللی ویتامین A، 19 گرم فولات، 13 گرم کلسیم، 0.6 میلی‌گرم آهن، 4.2 میلی‌گرم منیزیم، 55 میلی‌گرم پتاسیم و 57 میلی‌گرم سدیم است. 

 

2 نکته مهم

  1. به‌هیچ‌وجه جوش شیرین را از دستور تهیه این کوکی حذف نکنید زیرا در این صورت کوکی‌ها بسیار خشک خواهند شد. 
  2. می‌توانید از هر روغن مایعی به‌جز روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن برای تهیه این کوکی‌ها استفاده کنید. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع: eatingwell

4 فایده خوردن شلغم 

سیب کاراملی؛ دسر پرطرفدار پاییزی​​​
کدام مواد غذایی ارزش تغذیه‌ای یکدیگر را بالاتر می‌برند؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو