14 مهر 1400 ساعت: 06:7
از زمانی که واکسنها در دسترس قرار گرفتند، پزشکان به شدت افراد باردار را تشویق کردند که در برابر کووید19 ایمن شوند تا نه تنها از خود، بلکه از نوزادان خود نیز محافظت کنند.

افراد باردار در مقایسه با افراد غیر باردار بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای شدید و عوارض ناشی از کووید19 هستند. در مقایسه با افراد باردار که واکسینه شدهاند، افراد بارداری که واکسینه نشدهاند، بیشتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند و پیامدهای بدتری در زایمان دارند.
یک مطالعه جدید نشان داد: نوزادانی که مادران آنها واکسن فایزر یا مدرنا را دریافت کرده بودند دارای سطح بالایی از آنتی بادیها بودند.
وقتی یک زن باردار واکسینه میشود، نوزاد دارای آنتیبادیهای محافظ در برابر کووید است. دریافت واکسن کووید برای مادر و نوزاد یک برد است.
چگونه واکسیناسیون به طور بالقوه از نوزادان محافظت میکند
پژوهشگران دانشگاه نیویورک سطح آنتیبادی را در 36 نوزاد تازه متولد شده که مادران آنها یکی از واکسنها را دریافت کرده بودند اندازه گیری کرد. محققان دریافتند همه نوزادان دارای آنتیبادی بالایی هستند. نوزادان متولد شده از مادرانی که طی 13 هفته پس از زایمان واکسینه شده بودند، در مقایسه با نوزادانی که مادران آنها بیش از 20 هفته قبل از زایمان واکسینه شده بودند، سطح آنتیبادی بیشتری داشتند. مصونیت از طریق بند ناف به جنین منتقل میشود.
مزایای واکسیناسیون افراد باردار
زنان باردار در مقایسه با مردم عادی با افزایش عوارض ناشی از کووید-19 روبرو هستند. از آنجا که بارداری وضعیت ایمنی بدن را کاهش میدهد، توصیه میشود واکسن را در هر سه ماهه دریافت کنید.
مطالعات نشان داده است که زنان باردار مبتلا به عفونت کرونا بیشتر در معرض بستری شدن، لولهگذاری تنفسی، پره اکلامپسی، زایمان زودرس و مرگ هستند. با توجه به افزایش خطر ابتلا به بیماریهای شدید و عوارض بارداری، مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا از زنان باردار میخواهد واکسینه شوند. بر خلاف تصورات اشتباه شایع، واکسنهای کرونا عوارض خطرناکی مانند سقط جنین یا ناباروری ندارند.
مترجم: نرگس قاسمی پناه
منبع: healthline