برای پیشگیری از کرونا، خوراکی های فراوریشده نخورید
26 اسفند 1398 ساعت: 08:12
26 اسفند 1398 ساعت: 08:12
متخصصان توصیه میکنند برای محافظت از خود در برابر کروناویروس با مصرف مواد غذایی مفید، دریافت ویتامینهای لازم و اجتناب از مصرف مواد غذایی فراوری شده و صنعتی، سیستم ایمنی تان را تقویت کنید. داشتن خواب کافی، ورزش و دور کردن استرس از خود نیز برای مدیریت شرایط و سالم ماندن ضروری است.

متخصصان توصیه میکنند برای محافظت از خود در برابر کروناویروس با مصرف مواد غذایی مفید، دریافت ویتامینهای لازم و اجتناب از مصرف مواد غذایی فراوری شده و صنعتی، سیستم ایمنی تان را تقویت کنید. داشتن خواب کافی، ورزش و دور کردن استرس از خود نیز برای مدیریت شرایط و سالم ماندن ضروری است.
این روزها، تبلیغات زیادی برای ضدعفونی کردن و شستن مرتب دستها با آب و صابون میشود. این موضوع مهمترین عامل در پیشگیری از ابتلا به کروناست. در کنار آن رسانهها مرتبا انواع و اقسام مکملها را تبلیغ میکنند. مکملهایی که بسیار گران هستند اما ادعا میشود با مصرف آنها از ابتلا به بیماری کرونا پیگیری خواهد شد، فریب این تبلیغات را نخورید. گرچه پیروی از یک رژیم غذایی سالم میتواند در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا موثر باشد اما هیچ غذا یا مکمل واحدی در جلوگیری از ابتلا به این بیماری موثر نیست و نمیتوان گفت با مصرف ویتامین C یا E از کرونا در امان خواهید ماند. بنابراین، اگر در معرض این ویروس هستید، مصرف هیچ ماده غذایی نمیتواند مانع از ابتلای تان شود. پس بهتر است در هر شرایطی از رژیمی متعادل پیروی کنید. اشاره به این نکته نیز ضروری است که سوء تغذیه میتواند توانایی بدن برای مقابله با بیماری و عفونت را مختل کند. کاهش شدید کالری یا فقدان ویتامینهای ضروری بدن نیز احتمال مرگ در اثر این نوع بیماری ها را بالا میبرد و از بهبود سریع فرد پیشگیری میکند.
پس اگر عادت به مصرف میوه و سبزیجات تازه ندارید و به اندازه کافی پروتئین دریافت نمیکنید از همین حالا شروع کنید و در برنامه روزانه تان به اندازه کافی مواد غذایی حاوی ویتامین C و D بگنجانید. در این صورت در زمان مبتلا شدن به بیماری های ویروسی از جمله کرونا به سرعت بهبودی حاصل خواهد شد.
از سوی دیگر، مراقب دریافت کالری اضافی هم باشید. گرچه هیچ تحقیقی تاکنون به اثبات نرسانده که مصرف شکر یا دیگر خوراکی های فراوری شده و صنعتی به طور مستقیم میتواند احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد اما با تضعیف سیستم ایمنی میتواند احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد. البته مصرف بالای شکر و دریافت کالری اضافی با دیابت نوع دو و سندروم متابولیک در ارتباط است. این بیماریها میتوانند در بدن التهاب ایجاد کرده و فشار اضافی به بدن وارد کنند، به همین دلیل در زمانهای بحرانی و شیوع ویروس توصیه میشود تا جای ممکن از مصرف غذاهای سرخ شده و چربیهای اشباع خودداری کنید.
ترجمه: سمیه مقصودعلی
منبع: sante
این روزها، تبلیغات زیادی برای ضدعفونی کردن و شستن مرتب دستها با آب و صابون میشود. این موضوع مهمترین عامل در پیشگیری از ابتلا به کروناست. در کنار آن رسانهها مرتبا انواع و اقسام مکملها را تبلیغ میکنند. مکملهایی که بسیار گران هستند اما ادعا میشود با مصرف آنها از ابتلا به بیماری کرونا پیگیری خواهد شد، فریب این تبلیغات را نخورید. گرچه پیروی از یک رژیم غذایی سالم میتواند در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا موثر باشد اما هیچ غذا یا مکمل واحدی در جلوگیری از ابتلا به این بیماری موثر نیست و نمیتوان گفت با مصرف ویتامین C یا E از کرونا در امان خواهید ماند. بنابراین، اگر در معرض این ویروس هستید، مصرف هیچ ماده غذایی نمیتواند مانع از ابتلای تان شود. پس بهتر است در هر شرایطی از رژیمی متعادل پیروی کنید. اشاره به این نکته نیز ضروری است که سوء تغذیه میتواند توانایی بدن برای مقابله با بیماری و عفونت را مختل کند. کاهش شدید کالری یا فقدان ویتامینهای ضروری بدن نیز احتمال مرگ در اثر این نوع بیماری ها را بالا میبرد و از بهبود سریع فرد پیشگیری میکند.
پس اگر عادت به مصرف میوه و سبزیجات تازه ندارید و به اندازه کافی پروتئین دریافت نمیکنید از همین حالا شروع کنید و در برنامه روزانه تان به اندازه کافی مواد غذایی حاوی ویتامین C و D بگنجانید. در این صورت در زمان مبتلا شدن به بیماری های ویروسی از جمله کرونا به سرعت بهبودی حاصل خواهد شد.
از سوی دیگر، مراقب دریافت کالری اضافی هم باشید. گرچه هیچ تحقیقی تاکنون به اثبات نرسانده که مصرف شکر یا دیگر خوراکی های فراوری شده و صنعتی به طور مستقیم میتواند احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد اما با تضعیف سیستم ایمنی میتواند احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد. البته مصرف بالای شکر و دریافت کالری اضافی با دیابت نوع دو و سندروم متابولیک در ارتباط است. این بیماریها میتوانند در بدن التهاب ایجاد کرده و فشار اضافی به بدن وارد کنند، به همین دلیل در زمانهای بحرانی و شیوع ویروس توصیه میشود تا جای ممکن از مصرف غذاهای سرخ شده و چربیهای اشباع خودداری کنید.
ترجمه: سمیه مقصودعلی
منبع: sante
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد