15 شهریور 1400 ساعت: 10:6
غذاهای گرم، مایع، پورهمانند و سرشار از آنتیاکسیدان، جزو بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به کرونا محسوب میشوند. هویج به دلیل داشتن ویتامین C و بتاکاروتن فراوان، میتواند نقشی اساسی در تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود هرچه سریعتر بیماری کرونا بازی کند.

بتاکاروتن، پیشساز ویتامین A و تقویتکننده عملکرد سیستم دفاعی در بدن است. از این رو، در ادامه به بررسی طرز تهیه یکی از مغذیترین غذاها به نام سوپ هویج، برای بیماران مبتلا به کرونا میپردازیم.
مواد لازم برای 4 نفر
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
کرفس 1 شاخه
سیر خام 2 حبه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر جعفری 1 قاشق چایخوری
هویج خردشده 5 لیوان
آب 2 لیوان
آب مرغ کمنمک 4 لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
گرانول فلفل سیاه یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
- ابتدا کره و روغن را با حرارت ملایم داخل قابلمه گرم کنید تا کره آب بشود.
- پیاز خردشده و کرفس خردشده را به قابلمه بیفزایید و حدود 4 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید تا کمی سبک بشوند. لازم نیست که پیازها و کرفسها سرخ بشوند.
- حالا سیر رنده شده، پودر آویشن و پودر جعفری را به باقی مواد اضافه کنید و 10 ثانیه دیگر به تفت دادن خود ادامه بدهید تا عطر سیر و سبزیجات خشک، بلند بشود.
- هویج، آب ولرم و آب مرغ را هم داخل قابلمه بریزید و حرارت را کمی بالا ببرید تا آب سوپ به جوش بیاید.
- حدود یک ساعت در قابلمه را ببندید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید تا تمام سبزیجات موجود در سوپ، به خوبی بپزند و کاملا نرم بشوند.
- بعد از یک ساعت، در قابلمه را باز کنید و سوپ را با کمک گوشتکوب برقی، کاملا میکس کنید تا به شکل پوره دربیاید.
- در این مرحله، نمک و فلفل را هم به سوپ اضافه کنید و حدود 20 دقیقه دیگر در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید تا سوپ هویج با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
- شما میتوانید این سوپ را به همراه آب لیموترش تازه و کمی جعفری تازه و ساطوری، سرو کنید.
- شما میتوانید در صورت تمایل، حدود 200 گرم گوشت سینه مرغ هم به این سوپ بیفزایید.
- در فصل پاییز و زمستان، میتوانید به اندازه یک تا 2 لیوان کدو حلوایی یا شلغم هم به سوپ هویج اضافه کنید و ارزش تغذیهای آن را بالاتر ببرید.
ارزش تغذیهای سوپ
هر 2 لیوان از این سوپ حاوی حدود 176 کیلوکالری انرژی، 6.8 گرم پروتئین، 21.7 گرم کربوهیدرات، 5.2 گرم فیبر غذایی، 8.3 گرم چربی، 26873 واحد بینالمللی ویتامین A، 12.6 میلیگرم ویتامین C، 81 میلیگرم کلسیم، 40 میکروگرم فولات، 1.1 میلیگرم آهن، 27.5 میلیگرم منیزیم، 795 میلیگرم پتاسیم و 486 میلیگرم سدیم است.
ترجمه: ندا احمدلو
منبع: eatingwell
4 ترفند تغذیهای که از کلیهها محافظت میکنند
فلفل قرمز بخورید تا بیشتر عمر کنید!ژنتیک بر تمایل به خوراکیهای چرب، شور و شیرین تاثیر دارد!