سوپ مدیترانه‌ای مخصوص مبتلایان به کرونا
23 مرداد 1400 ساعت: 10:5



سوپ مدیترانه‌ای یکی از مغذی‌ترین انواع سوپ و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های فراوان است. این سوپ گرم و مغذی می‌تواند یک وعده غذایی کامل و مناسب برای افراد مبتلا به کرونا باشد تا هم بتواند انرژی از دست رفته بدن آنها را تامین کند و هم با آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی که دارد، باعث تسریع روند درمان آنها بشود. 

در ادامه این مطلب، طرز تهیه این سوپ را برای تان شرح داده و ارزش تغذیه ای آن را بیان کرده ایم که به ترتیب عبارتند از: 

 

مواد لازم برای 6 نفر

روغن زیتون فرابکر 2 قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خردشده یک‌ونیم لیوان

هویج نگینی خردشده یک لیوان

سیر رنده‌شده 3 حبه

پوره گوجه فرنگی 2 لیوان

آب 3 لیوان

لوبیا سفید پخته‌شده 450 گرم

عدس پخته‌شده یک لیوان

نمک سه‌چهارم قاشق چای‌خوری 

گرانول فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

شوید تازه ساطوری‌شده 1 قاشق غذاخوری

سرکه یا آبلیموی تازه یک‌ونیم قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه

  1. ابتدا روغن را داخل قابلمه مناسبی بریزید و پس از گرم شدن، پیاز و هویج خردشده را به آن اضافه کنید. حدود 3 تا 5 دقیقه پیاز و هویج را با حرارت ملایم تفت بدهید تا کمی سبک بشوند. 
  2. حالا سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر به تفت دادن خود ادامه بدهید تا عطر سیر بلند بشود. 
  3. در این مرحله باید پوره گوجه‌فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید و یک دقیقه حرارت را بالا ببرید تا پوره به جوش بیاید. پس از جوش آمدن پوره گوجه‌فرنگی، حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید تمام مواد حدود 5 دقیقه با یکدیگر بجوشند تا رنگ پوره گوجه‌فرنگی به خوبی آزاد بشود. 
  4. حالا می‌توانید آب، لوبیا، عدس، نمک و فلفل را هم داخل قابلمه بریزید و پس از جوش آمدن سوپ، حرارت را به مدت 40 دقیقه کم کنید تا تمام مواد به خوبی با یکدیگر بجوشند و طعم یکنواختی بگیرند. 
  5. پس از 40 دقیقه، نصف مواد سوپ را داخل کاسه گودی بریزید و با کمک گوشتکوب برقی یا دستی، این مواد را کاملا له کنید. 
  6. مواد له‌شده را به سوپ برگردانید و 5 دقیقه دیگر اجازه بدهید تا سوپ شما کاملا غلیظ بشود و جا بیفتد. 
  7. پس از جا افتادن کامل سوپ، حرارت را خاموش کنید و شوید و سرکه یا آبلیمو را داخل سوپ بریزید. 
  8. سوپ شما آماده سرو است. 

 

4 نکته طلایی

  1. اگر بیمار شما حالت تهوع دارد، می‌توانید یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه و رنده‌شده هم به سوپ او اضافه کنید و چاشنی ترش بیشتری در سوپ بیمار، بریزید. 
  2. اگر بیمار شما بی‌حال یا سالمند است، می‌توانید تمام سوپ را با کمک گوشتکوب برقی، کاملا به صورت پوره دربیاورید تا نیازی به جویدن غذا نباشد. 
  3. جعفری تازه و خردشده می‌تواند جایگزین شوید در دستور پخت این سوپ بشود.
  4. آب سبزیجات بدون نمک می‌تواند جایگزین آب، در دستور این سوپ بشود. 

 

ارزش تغذیه‌ای سوپ مدیترانه‌ای

هر یک لیوان از این سوپ حاوی 272 کیلوکالری انرژی، 7 گرم چربی، 487 میلی‌گرم سدیم، 42 گرم کربوهیدرات، 9 گرم فیبر غذایی، 13 گرم پروتئین، 2 میلی‌گرم نیاسین و 4618 واحد بین‌المللی ویتامین A است. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع: eatingwell

ماست؛ اَبَرغذای تابستانی! 

بهترین صبحانه‌های سرشار از پروتئین و فیبر
غذاهای باقیمانده تا چه مدت قابل‌مصرف هستند؟
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو