مراقبت از مژه‌ها برای داشتن نگاهی زیبا زیر ماسک
16 مرداد 1400 ساعت: 15:5



از دوران باستان تا امروز، بانوان همواره دغدغه مراقبت از مژه‌های خویش را داشته‌اند و همواره سعی کرده‌اند تا با مراقبت از مژه‌ها، نگاهی زیبا و درخور توجه داشته باشند. امروزه حتی با وجود ماسک روی صورت،‌ این تمایل حتی بیشتر از گذشته در میان بانوان شدت گرفته است. 

ماسک که امروزه و با وجود کرونا نمی‌توان در خارج از منزل از آن چشم‌پوشی کرد، بر نگاه افراد تاثیر چشم‌گیری دارد و در یک کلام تمام اجزای صورت را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. درحقیقت در دوران همه‌گیری بسیاری از افراد به این نتیجه رسیدند که تا چه اندازه ارتباط چشمی می‌تواند مهم باشد. 

 

اگرچه در این دوران سخت کرونایی فروش بسیاری از کالاها از جمله لوازم آرایشی و خصوصاً رژلب‌ها به پایین‌ترین میزان خود رسیده ‌است، ‌اما محصولاتی که برای مراقبت و آرایش چشم‌ها هستند، روز به روز فروش بیشتری دارند و درحقیقت دچار بحران کرونا نشده‌اند.

 

اهمیت مژ‌ه‌ها برای بانوان در طول تاریخ

 

مژه‌هایی که با ریمل آرایش داده‌ شده‌اند، برای بسیاری از بانوان، بخشی جدایی‌ناپذیر از زنانگی محسوب می‌شوند. اما این موضوع مربوط به امروز نیست. در دوران باستان، زنان برای تقویت رشد مژه‌ها از پماد استفاده می‌کردند و حتی تا آنجا پیش رفتند که از مژه‌ مصنوعی ساخته شده از موی حیوانات استفاده می‌کردند. 

 

حتی امروزه، وقتی دیگران به‌دنبال راه‌حل‌های طبیعی‌تر هستند، بانوانی نیز هستند که با استفاده از مواد تزئینی (آرایش، اکستنشن مژه، مژه مصنوعی و...) توجه ویژه‌ای به مژه‌های خود دارند. درحقیقت بسیاری از بانوان بر این باورند که باید مراقب مژه‌های خود باشند. 

 

یاسمین بوسید، مدیر بازاریابی یکی از معروف‌ترین مارک‌های آرایشی و بهداشتی که سرم‌های گیاهی تقویت مژه‌ها را روانه بازار می‌کند، می‌گوید: «مژه‌ها نیز همانند موها و پوست، به مراقبت خاص نیاز دارند زیرا سلامت و زیبایی آن‌ها تاثیری انکارناپذیر بر چهره و نگاه افراد خواهد داشت.»

 

آیا می‌دانید؟

 

در اکثر افراد مبتلا به سرطان، مژه‌ها خیلی سریع بعد از شیمی‌درمانی رشد می‌کنند. برای رشد و تقویت بهتر آن‌ها، امروزه سرم‌هایی در بازار موجود است که در صورت نیاز می‌‌توان تهیه و استفاده نمود.

 

اهمیت و کاربرد مژه‌ها

 

مژه‌ها قبل از این‌که عنصری در زیباسازی صورت باشند، مجموعه‌ای از موهای کوچک‌اند که چرخه زندگی‌شان 3 تا 5 ما طول می‌کشد و در محافظت از چشم در برابر تجاوزات خارجی نقشی مهم و انکارناپذیر دارند. (تعریق، اجسام خارجی مانند گرد و غبار و غیره به مدد مژه‌ها راهی به چشم‌ها نخواهند داشت. بنابراین مژه‌ها به نوعی سپر بلای چشم‌ها محسوب می‌شوند.)

 

به‌طور متوسط، هر روز تقریباً دو تا چهار تار از این موها را از دست می‌دهیم. تقریبا 150تا200 مژه در پلک بالایی و 50 تا150 مژه در پلک پایینی وجود دارد. به گفته یاسمین بوسید برخی از افراد به دلایل زیر ممکن است مژه بیشتری در طول روز از دست بدهند:

 

1. استفاده از ریمل مایع غنی از سیلیکون (موها را سنگین کرده و باعث ریزش مو می‌شود) یا ریمل ضدآب، که برداشتن و پاکسازی آن معمولاً دشوارتر است.

 

2. مالش مداوم چشم

 

3. پاک کردن آرایش چشم‌ها با محصولات نامناسب یا بی‌اندازه تهاجمی و آسیب‌زا

 

4. سوءتغذیه یا تغذیه نامناسب

 

5. مشکلات پزشکی مانند آلوپسی آره‌آتا، مشکلات تیروئید.

 

مراقبت روزانه از مژه‌ها

 

پاک کردن آرایش مژه باید ملایم انجام پذیرد. متخصصان پیشنهاد می‌کنند: «پاک کردن آرایش با انگشتان و روغن نارگیل برای سلامت مژه‌ها بهتر است به‌طوری‌که هم تغذیه می‌شوند و هم محافظت».

 

روغن کرچک نیز روش خوبی برای تغذیه آنها است: سرشار از امگا 6 و 9، پروتئین‌ها، ویتامین‌هایE و C و نیز غنی از اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌ها است. مصرف غذاهایی غنی از ویتامین‌های A، B، E، H، آهن و منیزیم نیز در کیفیت مژه‌های شما تاثیری شگفت‌انگیز خواهد داشت. 

 

برای این منظور، کلم بروکلی و میوه‌های خشک بهترین انتخاب هستند. همچنین، مکمل‌های غذایی که غنی از امگا3 هستند، به بازسازی فولیکول‌های مو نیز کمک می‌کند. در این حالت، ماهی قزل‌آلا و ساردین گزینه‌ مناسبی محسوب می‌شوند. اگر به تقویت کننده مژه نیاز دارید، مخمر آبجو معجزه می‌کند و کمکی بزرگ در این خصوص محسوب می‌شود!

 

ترجمه: عفت عباسیان

منبع: dna.fr


برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد