فواید مصرف کره مغزها در وعده صبحانه
5 مرداد 1400 ساعت: 08:5



کره مغزها از آسیاب کردن مغزهای خام و بدون پوست و افزودن کمی شیرین‌کننده به آنها به‌دست می‌آید. مصرف کره مغزهای مختلف مانند کره بادام‌زمینی، کره فندق، کره پسته و کره بادام به‌صورت متعادل و روزانه می‌تواند فواید فراوانی برای بدن داشته باشند. 

در ادامه این مطلب، در خصوص مهم‌ترین فواید کره مغزها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. آنها عبارتند از:

 

1. کمک به کنترل وزن 

شاید پیش خودتان فکر کنید که کره مغزها سرشار از چربی و کالری است و مصرف آن می‌تواند باعث ابتلا به افزایش وزن شود. بهتر است بدانید که مصرف کره مغزها در وعده صبحانه نه‌تنها باعث چاقی نمی‌شود، بلکه می‌تواند به کنترل وزن شما هم کمک کند. کره مغزها، خصوصا انواع خانگی آنها، سرشار از پروتئین و فیبر غذایی هستند و می‌توانند حس سیری را برای مدت‌زمان طولانی‌تری ایجاد کنند و به حفظ انرژی در بدن کمک کنند. بنابراین، زمانی که کره مغزها را در وعده صبحانه مصرف می‌کنید، دیگر تمایل چندانی به ریزه‌خواری در طول روز نخواهید داشت، درحالی که همین روند می‌تواند جلوی پُرخوری و افزایش وزن را بگیرد. 

 

2. حفظ سلامت سیستم ایمنی و گوارشی بدن

کره مغزها علاوه بر داشتن پروتئین و فیبر بالا حاوی چربی‌های سالم، اسید فولیک، منیزیم، روی، مس، پتاسیم، ویتامین E و ویتامین B6 هستند. از این‌رو، مصرف منظم و متعادل آنها می‌تواند علاوه بر بهبودبخشی به عملکرد سیستم گوارشی، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. بهتر است برای بهره‌ بردن هرچه بیشتر از خواص کره مغزها، انواعی از آنها که فاقد نمک یا قند افزوده هستند را انتخاب کنید. 

 

3. کمک به تنظیم کلسترول خون 

کره مغزها، خصوصا کره بادام و کره گردو، حجم فراوانی از اسیدهای چرب مفید را در خود جای داده‌اند و می‌توانند از طریق کاهش چربی بد خون و افزایش چربی خوب خون به تنظیم کلسترول خون و پیشگیری از ابتلا به گرفتگی عروق کمک کنند. از این‌رو، معمولا به بیماران قلبی توصیه می‌شود که مصرف کره‌ مغزهای خانگی را در وعده صبحانه داشته باشند. 

 

طرز تهیه کره مغزها در خانه 

برای تهیه کره مغزها در خانه ابتدا باید مغز مورد نظر را حدود 12 ساعت در آب ولرم خیس کنید تا بتوانید پوست آنها را به‌راحتی جدا کنید. پس از جداسازی پوست مغزها، آنها را روی دستمال نخی بریزید تا کاملا خشک شوند. بعد از خشک شدن، مغز مورد نظر را داخل آسیاب برقی بریزید و به اندازه‌ای آسیاب کنید که بافتی کاملا کره‌ای شکل بگیرد. در این مرحله می‌توانید مقداری عسل یا شکر قهوه‌ای به مغزهای آسیاب‌شده اضافه کنید تا کره خوش‌طعم‌تری داشته باشید. اگر می‌خواهید کره مغزها عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید مغزها را پس از پوست گرفتن حدود 5 تا 8 دقیقه تفت بدهید تا رایحه بهتری به خود بگیرند. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع: webmd

در روزهای گرم، فیبر کافی دریافت کنید! 

عادت به خوردن خوراکی های فراوری شده خط ابتلا به کرون را افزایش می دهد!​​​
آب کافی بنوشید تا کرونا نگیرید!​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو