4 روش برای نگهداری از خوراکی‌ها در خانه
13 تیر 1400 ساعت: 08:4



افراد بسیار گمان می‌کنند که همه میوه‌ها و سبزی‌های تازه باید در یخچال نگهداری شوند و همه انواع آجیل و خشکبار هم باید در دمای محیط بمانند. این درحالی است که بعضی از مواد غذایی برای حفظ سلامت و طعم مطلوب شان به نگهداری در دما خاص نیاز دارند. 

در ادامه این مطلب به بررسی بهترین روش نگهداری برای بعضی از انواع مواد غذایی می‌پردازیم که معمولا با روش نادرستی در خانه نگهداری می‌شوند.

 

1. مغزها و دانه‌ها را داخل یخچال نگهداری کنید 

افراد بسیاری عادت دارند که انواع آجیل مانند مغزها و دانه‌ها را در دمای محیط و مثلا داخل کابینت نگهداری کنند. این درحالی است که نگهداری از مغزها و دانه‌ها در دمای محیط باعث ترکیب چربی موجود در آنها با اکسیژن هوا در اثر تماس با حرارت می‌شود و همین روند می‌تواند بعد از مدتی باعث ایجاد بوی نامطلوب در انواع مغزها یا دانه‌ها شود. 


این بو چیزی شبیه به بوی نم یا ترشیدگی است. اگر می‌خواهید که مغزها یا دانه‌ها برای مدت‌زمان طولانی‌تری تازه و سالم بمانند، بهتر است که آنها را در کیسه‌های نخی بریزید، کیسه نخی را داخل یک نایلون قرار دهید و این نایلون را در جامیوه‌ای یخچال تان بگذارید. اگر می‌خواهید که مغزها یا دانه‌ها را برای مدت‌ طولانی‌تری نگهداری کنید، می‌توانید آنها را داخل فریزر هم قرار دهید. 

 

2. گوجه‌فرنگی را در دمای محیط بگذارید 

افراد بسیاری عادت دارند که همیشه گوجه‌فرنگی را بعد از شستن داخل یخچال نگهداری کنند. این درحالی است که گوجه‌فرنگی به دمای سرد حساسیت دارد و اگر برای مدت طولانی داخل یخچال نگهداری شود، زودتر خراب یا پلاسیده می‌شود. این درحالی است که شما می‌توانید گوجه‌فرنگی را بعد از شستن با یک دستمال نخی کاملا خشک کنید و آنها را داخل کیپ‌زیپ در دمای محیط نگه دارید. به این ترتیب، طول عمر آنها را افزایش خواهید داد. 

 

3. سیب‌زمینی را در دمای محیط قرار دهید 

بعضی افراد عادت دارند که سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت شسته یا نشسته داخل جامیوه‌ای یخچال نگهداری کنند. این درحالی است که رطوبت موجود در یخچال می‌تواند باعث جوانه زدن سیب‌زمینی و سرعت بخشیدن به فسادپذیری آن شود. شما می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را بدون شستن در دمای محیط قرار دهید و مطمئن باشید که اگر مکان نگهداری سیب‌زمینی به اندازه کافی خشک و دور از تابش نور خورشید باشد، سیب‌زمینی‌ها می‌توانند در چنین شرایطی حداقل به مدت 3 هفته تازه و سالم بمانند. 

 

4. کره بادام‌زمینی را داخل یخچال نگهداری کنید 

کره بادام‌زمینی جزو خوراکی‌های مورد علاقه بسیاری از کودکان به‌عنوان وعده صبحانه یا میان‌وعده عصرانه است. معمولا بسیاری از خانواده‌ها قوطی یا شیشه کره بادام‌زمینی را در دمای محیط و مثلا روی کانتر آشپزخانه نگهداری می‌کنند. این درحالی است که گرمای محیط آشپزخانه می‌تواند تاثیری منفی روی روغن موجود در کره بادام‌زمینی بگذارد و باعث شود که محصول شما به مرور زمان بوی نامطلوبی بگیرد. به همین دلیل هم توصیه می‌شود که کره بادام‌زمینی را داخل یخچال نگهداری کنید و آن را حدود 15 تا 20 دقیقه قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا برای خوردن آماده شود. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Reader’s Digest

برای جلوگیری از چاقی دوران یائسگی، شکلات بخورید! 

آشنایی با 3 نوع ظرف نگهداری غذای دوستدار محیط زیست​​​
خوراکی‌هایی که باید از یخچال دور بریزید!​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد