قارچ، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد!
8 تیر 1400 ساعت: 10:4
8 تیر 1400 ساعت: 10:4
محققان آمریکایی بهتازگی مطالعات مختلفی در زمینه تاثیر قارچ بر سلامت انجام دادند. آنها به این نتیجه رسیدند که گنجاندن این خوراکی در رژیم غذایی میتواند از بدن در برابر سرطان محافظت کند. نتایج مطالعات اخیر محققان دانشگاه پنسیلوانیا نشان میدهد که مصرف قارچ در پیشگیری از سرطان نقش دارد. در واقع، مصرف روزانه این خوراکی میتواند خطر ابتلا به سرطان را 45 درصد کاهش دهد.

برای اثبات این مسئله، محققان اطلاعات مربوط به 17 تحقیق در مورد حدود 20 هزار نفر را از سال 1966 تا 2020 بررسی کردند. بهطور کلی، مصرف منظم قارچ خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش میدهد که این تاثیر بهخصوص در مورد سرطان سینه چشمگیرتر است. بهگفته محققان، برای بهرهمندی از این تاثیرات مثبت لازم است روزانه 18 گرم قارچ میل شود.
همچنین، قارچ منبع غنی از ویتامینهای گروه B است که برای سلامت بافتها، موها و ترمیم سلولی مفید است و ویتامینD آن میتواند به تثبیت کلسیم در استخوانها کمک کند. البته بهبود هضم، تقویت سیستم ایمنی و مقدار بسیار کمکالری برای طرفداران رژیم لاغری از دیگر فواید قارچ برای سلامت بدن محسوب می شود.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبع:TopSante.fr
5 خوراکی برای کاهش وزن راحت تر
7 ترفند مقابله با تمایل به تنقلات شیرین6 نکته ای که پیش از شروع رژیم غذایی باید بدانید!
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد