ادراک بیشتر طعم تلخ و کاهش خطر ابتلا به کووید19
18 خرداد 1400 ساعت: 07:3



افرادی که طعم تلخ خوراکی‌هایی مانند گریپ‌فروت، کنگرفرنگی، مارچوبه و... را بیشتر و زودتر احساس می‌کنند، در معرض خطر کمتر ابتلا به بیماری کووید19 هستند. براساس مطالعات جدید که در نشریه مجله انجمن پزشکی آمریکا (جاما) منتشر شد، افرادی که ادراک چندانی در مورد طعم تلخی ندارند بیشتر مستعد ابتلا به کووید 19 و نوع حاد این بیماری هستند. 

محققان در بررسی اخیر، در مورد زمینه‌‌های افزایش ابتلا به کووید19، مطالعه‌ای روی 1935 فرد بزرگسال که 266 نفر آنها مبتلا به این بیماری بودند، انجام دادند. آنها دریافتند کسانی که طعم تلخی خوراکی‌ها را احساس نمی‌کنند یا ادراک کمی نسبت به آن دارند بیشتر در معرض ابتلا بوده و مستعد بستری ‌شدن و علائم طولانی‌تر بیماری حتی تا 48 روز بعد هستند.  اما از بین افرادی که کاملا طعم تلخی را احساس می‌کنند فقط تعداد کمی مبتلا به کووید19 شدند.

 

به‌نظر محققان این مطالعه نشان می‌دهد که انواع گیرنده‌های طعم تلخی با قابلیت ذاتی نسبت به ویروس کرونا مرتبط هستند و ممکن است به‌عنوان پیش‌آگهی در مورد بیماری طی روند درمان موثر باشد. 

 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:PourquoiDocteur.fr

شب؛ بهترین زمان ورزش برای افراد چاق​​​
2 نکته اساسی برای صبحانه در روزهای گرم​​​
چرا نمی‌توان از خوردن چیپس دست برداشت؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو