تاثیر چای سبز در مقابله با سکته مغزی
1 خرداد 1400 ساعت: 08:3



مصرف منظم چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد که این تاثیر به‌خصوص مربوط به فلاونوئیدهای فراوان در این نوشیدنی است. براساس مطالعات علمی متعدد، چای نوشیدنی با خواص بسیار برای سلامت بدن است که از جمله می‌توان به مقابله با افسردگی، کنترل فشار خون، ضدسرطان و تقویت ‌حافظه اشاره کرد.

تاثیرات چای ناشی از فلاونوئیدها و ترکیباتی به‌نام پروسیانیدین است که تاثیر آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب طبیعی برای قلب دارند. در پژوهش اخیر تاثیر چای سبز و سیاه در بروز سکته مغزی تایید شد. محققان با بررسی عادت های مصرف چای حدود 500 هزار نفر در چین دریافتند که مصرف روزانه چای به‌خصوص چای سبز خطر سکته مغزی را 8 درصد کاهش می‌دهد.  دریافت متعادل فلاونوئیدها که در چای سبز موجود است نیز در کاهش این زمینه خطر نقش دارد. 

 

از همین‌رو، مصرف 3 فنجان چای در روز برای بهره‌مندی از این خواص توصیه می‌شود که چای سبز ارجحیت دارد. البته باید توجه داشت که چای نباید بیش از 3 دقیقه دم بکشد، بیش از چهار فنجان در روز هم توصیه نمی‌شود و نباید شکر به آن افزود. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:LaNutrition.fr

تاثیر خوردن میوه‌ها و سبزیجات در مقابله با استرس

راه‌های پیشگیری از کم‌آبی بدن در روزهای گرم سال 

فواید مصرف اسموتی‌ها در روزهای گرم کرونایی​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو