26 اسفند 1399 ساعت: 08:12
خانمهای مبتلا به سرطان پستان که 5 نوبت یا بیشتر در هفته نوشابه مصرف میکنند، با احتمال خطر بالاتر فوت مواجه هستند.

نتایج مطالعهای که طی 25 سال روی 100 هزار خانم انجام شد، نشان میدهد خانمهایی که روزانه نوشابه مصرف میکنند 20 درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی هستند. اما پژوهش جدید توسط محققان دانشگاه ایالتی نیویورک حاکی از آن است که بیماران مبتلا به سرطان پستان که بهطور مداوم نوشابه مصرف میکنند با افزایش احتمال فوت تا 85 درصد مواجه خواهند بود. البته زمینه مرگ زودهنگام در این خانمها به هر علتی نیز 62 درصد افزایش پیدا می کند.
برای دستیابی به این نتایج، محققان وضعیت سلامت بیش از 900 خانم مبتلا به سرطان پستان را حدود 19 سال ارزیابی کردند و در یکی از پرسشنامهها از آنها خواسته شد تا مقدار مصرف نوشابه را طی 12 تا 24 ماه پیش از تشخیص بیماری بیان کنند. بررسیها نشان داد که 41 درصد آنها پس از دوره مطالعه فوت کردند که بیشتر آنها به طور مداوم نوشابه مصرف میکردند. البته محققان این افزایش خطر را در مورد نوشابههای رژیمی مشاهده نکردند.
نوشابهها سطح قند و کالری دریافتی بدن را بسیار بالا میبرند که قهوه، چای و آبمیوههای طبیعی بدون افزودن شکر میتوانند بهترین جایگزینهای سالم باشند و در تامین آنتیاکسیدانها و ویتامینها نقش دارند. ساکاروز و فروکتوز قندهایی هستند که به مقدار زیاد در نوشابهها افزوده میشوند و باعث افزایش «شاخص گلیسمی» این نوشیدنیها خواهند بود. محققان به این نتیجهگیری رسیدهاند که افزایش غلظت گلوکز و سپس انسولین میتواند منجر به ایجاد شرایطی در بدن شود که با خطر بالاتر ابتلا به سرطان پستان و فوت زودهنگام در ارتباط است.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبع:pourquoidocteur.fr
بهترین خوراکیهای سرشار از پتاسیم
رژیم گیاهخواری و استحکام استخوان ها8 ترفند برای کوچککردن شکم تا عید