ویتامین B6 ممکن است به پیشگیری از شکل شدید کووید-۱۹ کمک کند
17 اسفند 1399 ساعت: 09:12



ویتامین B6 باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از همین‌رو در کاهش خطر ابتلا به نوع وخیم کووید19 نقش دارد. 

از زمان شیوع کووید19، مطالعات مختلفی در مورد نقش تغذیه در افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از بیماری مطرح است.


براساس یکی از پژوهش‌های اخیر، دریافت کافی ویتامینB6 که در بسیاری از مواد غذایی از جمله موز، بوقلمون، پسته، نخود، کنجد، دانه آفتابگردان، آلوخشک و سیب‌زمینی وجود دارد، ضروری به‌نظر می‌رسد. محققان تاکید دارند که ویتامینB6 نقش محافظ در برابر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت دارد چراکه التهاب و استرس اکسایشی را برطرف می‌کند. در این پژوهش ارتباط بین ترومبوز ( ایجاد لخته در عروق خون) با وخامت کووید19 و از طرفی خواص ضد لخته شدن ویتامینB6 نشان داده شد.

 

البته ویتامین B6 تاثیر جدی بر سیستم ایمنی بدن دارد که در رابطه با کووید19 مهم خواهد بود. محققان بر این باورند که کمبود ویتامینB6 به‌دلیل کاهش ایمنی بدن زمینه ابتلا به عفونت‌های ویروسی نظیر آنفلوآنزا و کووید19 را تشدید می‌کند.

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:pourquoidocteur.fr

راه‌های تغذیه‌ای رفع چربی شکمی تا سال جدید 

مصرف زیاد فروکتوز به سیستم ایمنی آسیب می‌رساند!​​​
بهترین سبزیجات برای افرادی که میوه نمی‌خورند!​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد