مصرف زیاد فروکتوز به سیستم ایمنی آسیب می‌رساند!
9 اسفند 1399 ساعت: 09:12



فروکتوز در نوشیدنی‌های صنعتی، شیرینی‌جات و خوراکی‌های فرآوری‌شده وجود دارد و مصرف زیاد آن در عملکرد مطلوب سیستم ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد. فروکتوز، نوعی قند ساده است که در میوه‌ها، سبزیجات و خوراکی‌های شیرین طبیعی مانند عسل وجود دارد که در حد معمول برای بدن نیاز است. اما از آنجا که فروکتوز قابلیت شیرین‌کنندگی زیاد دارد در انواع محصولات صنعتی استفاده می‌شود و در صورت مصرف زیاد حتما برای سلامت مضر خواهد بود.

مطالعات بسیاری تایید می‌کنند که دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی عروقی و آلزایمر از پیامدهای مصرف این شیرین‌کننده است. همچنین به‌نظر می‌رسد این قند در بروز اختلالاتی نظیر بیش‌فعالی و نقص توجه نیز تاثیرگذار خواهد بود. 

 

براساس پژوهش اخیر محققان انگلیسی، مصرف زیاد فروکتوز بر عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز تاثیر می‌گذارد. نتایج این پژوهش که در نشریه Nature Communications منتشر شد، حاکی از آن است که فروکتوز باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن می‌شود و این روند منجر به تولید مولکول‌هایی با قدرت واکنش بالا و بروز التهاب خواهد بود.

 

این التهاب می‌تواند به سلول‌ها و بافت‌ها آسیب برساند و باعث اختلال در عملکرد اندام‌ها و ارگان‌های بدن شود که زمینه‌ساز بیماری‌های مختلف خواهد شد. این پژوهش همچنین به شناخت بهتر ارتباط میان مصرف شیرینی‌های غیرطبیعی و بروز دیابت و چاقی کمک می‌کند. در واقع، التهاب خفیف در سیستم ایمنی بدن عامل چنین مشکلاتی است. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:pourquoidocteur.fr

مصرف زیاد غلات تصفیه‌شده، خطر حمله قلبی را افزایش می دهد! 

بهترین سبزیجات برای افرادی که میوه نمی‌خورند!​​​
بهترین جایگزین‌های نمک​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو