مصرف زیاد غلات تصفیه‌شده، خطر حمله قلبی را افزایش می دهد!
4 اسفند 1399 ساعت: 09:12



پژوهش‌های جدید حاکی از آن است که مصرف زیاد غلات تصفیه‌شده مانند نان سفید خطر بروز بیماری‌های قلبی و فوت ناشی از آن را افزایش می‌دهد. گرچه همواره غلات سبوس‌دار جزء خوراکی‌های مفید برای سلامت بدن هستند و از بسیاری بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند اما این مسئله در مورد غلات سفید و تصفیه‌شده صدق نمی‌کند و به‌طور خاص با افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی همراه هستند.

در این زمینه محققان عادت های غذایی بیش از 137 هزار نفر در 21 کشور را طی 16 سال بررسی کردند. نتایج حاکی از آن بود که مصرف بیش از 7 وعده غلات تصفیه‌ شده مانند نان سفید، شیرینی‌جات و پاستا در روز، زمینه ابتلا به بیماری‌های قلبی را 33 درصد و سکته‌های مغزی را 47 درصد تشدید می‌کند. همچنین فوت زودهنگام ناشی از این بیماری‌ها نیز تا 27درصد افزایش پیدا می کند. البته این عوارض منفی در مورد مصرف غلات سبوس‌دار و برنج سفید دیده نشد. 

 

این مطالعه بار دیگر اهمیت یافته‌های قبل در مورد تغذیه سالم و پرهیز از خوراکی‌های فرآوری ‌شده و تصفیه ‌شده را که زمینه‌ساز دیابت نوع2، چاقی و... بود را تایید می‌کند. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع: pourquoidocteur.fr

 قند کدام میوه‌ها بیشتر است؟

مکمل ویتامینD در پیشگیری از سرطان تاثیر دارد!

چرا سلنیوم برای بدن مهم است؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو