محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماری قلبی با موسیر
30 آذر 1399 ساعت: 11:9



موسیر، گیاه بومی آسیب به­خصوص خاورمیانه و جنوب شرقی آسیاست که علاوه بر طعم خاص، منبع غنی از ویتامین­های گروه B، مواد معدنی و آنتی­اکسیدان­هاست. مطالعات مختلف نشان می­دهد مصرف گیاهان آلیاسه مانند سیر، پیاز و موسیر نقش محافظت در برابر سرطان­ها دارد.

به­ طور کلی، ویتامین­ها، آنتی­اکسیدان­ها و فیبرهای موجود در میوه­ها و سبزیجات نقش موثری در حفظ سلامت بدن دارند. اما مطالعات بسیاری تاکید می­کنند که مصرف فراوان سبزیجاتی نظیر سیر، پیاز،   پیازچه، موسیر و تره فرنگی در کاهش خطر ابتلا به بیماری­های قلبی عروقی، سرطان­ها و بعضی بیماری­های مزمن تاثیر دارند. خوردن موسیر نیز به­دلیل ترکیبات مختلف آنتی­اکسیدانی مانند فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها (بتاکاروتن) و ترکیبات گوگردی فواید بسیاری برای بدن خواهد داشت. 
 
در کنار تغذیه سالم، مصرف منظم موسیر به­طور قابل­توجهی در پیشگیری از سرطان­ها به­خصوص سرطان معده و روده موثر است. موسیر نیز مانند سیر و پیاز عملکرد ضدمیکروبی دارد و جزء مواد غذایی سرشار از فیتوسترول­ها محسوب می­شود که کاهش LDL را تسهیل می­کند.
 
از نظر ویتامین­ها باید گفت که موسیر سرشار از ویتامین­های گروهB، A و C است و مقدار فراوانی آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، مس و سلنیوم دارد. ترکیبات فیبری (مانند پکتین و سلولز) موجود در آن نیز در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند.
 
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبع:Le Figaro.fr

با خواص تره‌فرنگی بیشتر آشنا شوید!
تاثیر شکلات تلخ و چای سبز در دوران کرونا
7 خوراکی‌ که بیشتر از پرتقال در فصل سرما ویتامین C دارند
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد