2 آذر 1399 ساعت: 09:9
زنجبیل، ریشه خوراکی معطری است که در کنار خواص متعدد بر سلامت بدن، تاثیر آن بر کاهش وزن نیز امروزه ثابت شده است. در کل، افزودن زنجبیل به خوراکیها باعث افزایش احساس سیری میشود و بهدلیل طعم خاصی که دارد، تمایل به شیرینیجات را کم میکند. نوشیدنیهای با پایه زنجبیل انتخاب خوبی هستند برای اینکه در کنار تحرک و تغذیه سالم، سوختوساز بیشتر کالریها را تسهیل میکنند.

در ادامه این مطلب، 5 نوشیدنی که با این ریشه معطر تهیه شده اند را معرفی کرده و طرز آماده سازی شان را توضیح داده ایم.
1. نوشیدنی گریپفروت و زنجبیل
گریپفروت میوهی سرشار از آب و فیبرهاست که بهشکل اسموتی، آبمیوه یا میلکشیک میتواند باعث تامین رطوبت مورد نیاز بدن و بهبود احتباس آب شود که به تناسب اندام کمک میکند. 50 گرم زنجبیل را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد. سپس صاف کرده و با آب دو گریپفروت و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشید.
2. نوشیدنی دارچین و زنجبیل
دمنوش دارچین و زنجبیل طعم دلچسبی دارد که به تامین آب بدن کمک میکند و جایگزین خوبی برای نوشیدنیهای گازدار و صنعتی است. البته نباید در مصرف آن افراط بهخرج داد. 40 گرم زنجبیل را با 4 تکه چوب دارچین در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد. سپس صاف کرده و میل کنید.
3. نوشیدنی زنجبیل و لیمو
لیمو انتخاب خوبی برای پاکسازی بدن است که معمولا در حالت ناشتا همراه با آب و عسل میل میشود. اما نوشیدنی لیمو و عسل نیز بهحالت گرم یا سرد نیز بسیار مفید است و میتوان در حد متعادل روزانه میل کرد. 40 گرم زنجبیل را در آب جوش ریخته تا حدود 10 دقیقه دم بکشد. آب دو لیمو را اضافه کرده و نوشیدنی بدست آمده را میل کنید.
4. لیموناد زنجبیل، خیار و نعناع
لیموناد نوشیدنی محبوبی است که با افزودن زنجبیل میتوان در رژیم کاهش وزن گنجاند. 10 گرم زنجبیل، 8 حلقه خیار با پوست، دو لیموترش حلقه شده، چند برگ نعناع و یک لیتر آب را در پارچ بریزید و بگذارید یک شب بماند. روز بعد آن را صاف کرده و میل کنید.
5. نوشیدنی هویج، پرتقال و زنجبیل
پرتقال و هویج طعم دلچسبی همراه زنجبیل تازه پیدا میکند. البته بهتر است این نوشیدنی بلافاصله پس از تهیه، میل شود. 4 هویج را با 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه در مخلوط کن بریزید. یک فنجان آب و آب یک پرتقال را نیز اضافه کرده و بنوشید.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبع:Ameliore ta santé.fr
5 فایده مصرف چغندر در پاییز و زمستان
اهمیت مصرف پیاز قرمز در این پاییز کرونایینوشیدنیها و تامین آب بدن در روزهای قرنطینه