زنجبیل را وارد برنامه غذایی روزانه تان کنید!
30 مهر 1399 ساعت: 09:7



زنجبیل؛ ادویه پرکاربردی است که خاستگاه آن به هندوستان برمی‌گردد. گرچه شاید ایجاد گرما یکی از مهم‌ترین دلایل انتخاب زنجبیل در فصل زمستان است اما این ریشه‌گیاهی منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی محسوب می‌شود که نقش محافظت در برابر بسیاری از بیماری‌ها به خصوص انواع سرطان‌ها دارد. 

زنجبیل را می‌توان ادویه‌ای مفید برای حفظ سلامت دانست. زنجبیل بر سیستم جریان خون تاثیر محرک دارد و به‌همین دلیل، پس از مصرف ایجاد گرما می‌کند. البته برای بهبود میل جنسی نیز مفید است، خوراکی عالی برای رفع خستگی محسوب می‌شود، قند خون را کاهش ‌می‌دهد و به تسکین میگرن، سرماخوردگی و گلودرد کمک می‌کند. 

 

ترکیبات فعال زنجبیل با تحریک برخی آنزیم‌ها و تولید صفرا در تسهیل گوارش نقش دارند. همچنین با یبوست و دردهای شکم مقابله کرده و احساس نفخ را کاهش می‌دهد. به‌علاوه، مطالعات بسیاری تاثیر زنجبیل در بهبود حالت تهوع و استفراغ را تایید می‌کنند. از همین رو، زنجبیل برای بهبود حالت تهوع در دوران بارداری، شیمی‌درمانی و ماشین‌گرفتگی توصیه می‌شود. 

 

همچنین، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی زنجبیل که عامل طعم تند آن هستند، خواص ضدالتهاب قوی دارند و دارای عملکردی شبیه داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی هستند. مطالعات مختلف طی بیست سال اخیر نشان می‌دهد که مصرف منظم زنجبیل در بهبود دردهای آرتروز و روماتیسم مفصلی موثر است. البته زنجبیل تاثیر ضدالتهاب بر روده نیز دارد و براساس گزارش محققان دانشگاه میشیگان می‌تواند عامل پیشگیرانه در برابر سرطان کولون باشد. به علاوه، مطالعات آزمایشگاهی حاکی از آن است که زنجبیل در مقدار زیاد، می‌تواند مانع از فعالیت‌ سلول‌های سرطانی سینه، رحم و پروستات شود. به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند زنجبیل حتما در تغذیه روزانه گنجانده شود.

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:  Top Santé.fr 

 در روز 2 عدد کیوی بخورید!

5 فایده دانه چیا​​​
اهمیت خوردن هویج در روزهای کرونایی​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد