8 خوراکی با خواص درمانی بی‌نظیر
27 مهر 1399 ساعت: 09:7



بعضی از مواد غذایی علاوه بر ارزش تغذیه ای، خواص عالی برای مقابله با بیماری های مختلف دارند و به‌عبارتی می‌توانند راهکار طبیعی برای حفظ سلامت بدن باشند. پیشگیری از غلظت خون، مقابله با عفونت‌های ادراری، تاثیر ضدعفونی و دیورتیک از جمله این خواص است که اهمیت گنجاندن این خوراکی‌ها در رژیم روزانه را می‌رساند.

در ادامه این مطلب با 8 مورد از مواد غذایی یاد شده آشنا خواهید شد. این خوراکی ها عبارتند از:

 

1. زنجبیل

مطالعات بسیاری خواص ضدالتهابی، محرک ایمنی و بهبود گوارش زنجبیل را تایید می‌کنند. البته این گیاه در تسکین حالت تهوع و استفراغ نیز موثر است و به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند. 

 

2. انار

انار میوه‌ای با مقدار فراوان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است. براساس تحقیقات، مصرف آب انار به سلامت سیستم قلبی عروقی کمک می‌کند زیرا کلسترول خون و آسیب‌های تصلب شریان را کاهش می‌دهد. حتی تحقیقات آزمایشگاهی از کند شدن روند پیشرفت برخی سرطان‌ها مانند پروستات، سینه و کولون تحت‌تاثیر آب انار حکایت دارند.

 

3. پیاز

پیاز تاثیر ضدعفونی و ضدباکتری دارد و می‌تواند در کنار مصرف دارو در بهبود عفونت‌های گوش و حلق و بینی کاربرد داشته ‌باشد. پیاز دیورتیک قوی است و برای مقابله با احتباس آب بدن توصیه می‌شود. همچنبن تنظیم قند خون دیگر خاصیت درمانی پیاز است. البته این خواص در  پیاز خام بسیار بیشتر از پیاز پخته است. 

 

4. شلغم

شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفید برای سلامت بدن است زیرا فیبرهای حل‌نشدنی آن عملکرد گوارش را تسهیل می‌کند. همچنین برای زخم‌های گوارشی و روده‌ای توصیه می‌شود زیرا در روند بهبود نقش دارد. شلغم قدرت دیورتیک بالایی دارد و در موارد ابتلا به عفونت مثانه مفید است. 

 

5. سیب

خواص دیورتیک و بهبود عملکرد گوارش از جمله تاثیرهای مثبت سیب است. سیب با تنظیم عملکرد روده‌ها از یبوست و در عین‌حال اسهال پیشگیری می‌کند. این میوه همچنین بر عفونت‌ها و بیماری‌های مجاری ادراری نیز تاثیر مثبت دارد. مطالعات از کاهش قابل‌توجه کلسترول در افرادی که مرتب سیب می‌خورند نیز حکایت دارند. 

 

6. سیر

سیر به‌عنوان ضدعفونی‌ و ضدباکتری شناخته می‌شود که در درمان سرماخوردگی و ‌آنفلوانزا خفیف نقش دارد. سیر همچنین در بهبود برخی مشکلات روده‌ای مانند اسهال موثر است و اسپاسم‌های معده را تسکین می‌دهد. مصرف سیر با پیشگیری از غلظت خون و کاهش کلسترول از سلامت سیستم قلبی عروقی محافظت می‌کند. البته در کنار این موارد باید مقابله با سرطان را نیز اشاره کرد. البته بهتر است سیر خام مصرف شود زیرا طی روند پخت بسیاری از خواص آن از بین می‌رود. 

 

7. هویج

هویج ملین و دیورتیک است و  با کم‌خونی و عفونت مقابله می‌کند. فیبرهای هویج پخته نقش تنظیم‌کننده روده‌ها را دارد. تاثیر ضداسهال هویج نیز کاملا ثابت شده ‌است. هویج برای مبتلایان به آرتریت و روماتیسم توصیه می‌شود و در حالت خام مقدار کلسترول خون را کاهش می‌دهد. 

 

8. لیمو

ضدعفونی، ضدباکتری، ضدروماتیسم، دیورتیک و ضدکلسترول از جمله خواص لیمو است. لیمو برای بهبود مشکلات تنفسی مانند سرماخوردگی، بیماری‌های روده‌ای و عفونت‌های ادراری توصیه می‌شود. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:Top Santé.fr

 اهمیت خوردن هویج در روزهای کرونایی

بهترین گیاهان برای افزایش انرژی و تمرکز در پاییز​​​
6 خوراکی پاییزی موثر برای پاکسازی بدن​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد