تا می توانید ماهی بخورید!
8 مهر 1399 ساعت: 08:7



بررسی مجدد 34 تحقیق در حوزه فواید مصرف ماهی نشان داده است که مصرف میزان کمی ماهی به طور روزانه می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کم کند.

 تحقیقات بی‌شماری وجود دارد که نشان داده اند، مصرف ماهی‌ها به دنبال آلوده شدن اقیانوس‌ها و وجود فلزات سنگین در بدن آنها چندان به نفع سلامت بشر نیست اما بررسی مجدد نتایج 34 تحقیق که مشروح آن در مجله  Advances in Nutrition منتشر شده است نشان می‌دهد مصرف 100 گرم ماهی به طور روزانه نه تنها مضر نیست بلکه می‌تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن داشته باشد. 


مشروح این تحقیق و جزئیات آن در دسترس عموم قرار نگرفته است به همین دلیل لازم است همچنان گروه های خاص از جمله زنان باردار در مصرف ماهی و بویژه انواع بزرگ و تن جوانب احتیاط را در نظر بگیرند. اما به طور کل طبق بررسی‌های صورت گرفته مصرف این میزان ماهی می‌تواند 3 تا 13 درصد احتمال مرگ‌های بی دلیل، 13 تا 35 درصد مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، 1 تا 21 درصد مرگ ناشی از عروق کرونر،7 تا 35 درصد مرگ ناشی از سکته قلبی، 1 تا 25 درصد مرگ ناشی از سکته مغزی، 5 تا 33 درصد مرگ ناشی از ایست قلبی، 2 تا 21 درصد مرگ ناشی از افسردگی و 13 تا 52 درصد مرگ ناشی از سرطان کبد را کاهش دهد. 

 

بنابراین، از ماهی نترسید! با وجود تمام ترکیبات و فلزات سنگینی که در برخی ماهی‌ها وجود دارد، ماهی هنوز هم ماده غذایی سالمی است. پس، سعی کنید از انواع کوچک و تازه آنها استفاده کرده و 2 تا 3 بار در هفته ماهی در برنامه غذایی تان بگنجانید. سالهاست که تحقیقات بیشماری روی رژیم مدیترانه‌ای و تاثیر آن بر طول عمر انجام شده و همگی تاکید بر مصرف ماهی داشته اند.

 

ترجمه: سمیه مقصودعلی

منبع: futura-sciences.com

چطور کودکان را به خوردن ماهی ترغیب کنیم؟ 

5 انتخاب برای تقویت ایمنی و خلق و خو در پاییز​​​
اهمیت رژیم مدیترانه‌ای در دوران کرونا​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد