آب انار بنوشید!
6 مهر 1399 ساعت: 09:7



انار می‌تواند از بدن در برابر پیری و بروز بیماری آلزایمر محافظت کند زیرا ترکیبات موجود در آن، خاصیت ضدالتهابی و محافظت از نورون‌ها را دارد. محققان توصیه می‌کنند مصرف منظم انار در پیشگیری از بیماری‌های نورولوژیک موثر است.

انار میوه‌ای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهاب و ضدسرطان است. براساس مطالعه اخیر که در نشریه پزشکی Chemical Neuroscience منتشر شد، انار تاثیر ضدپیری دارد که می‌تواند از نورون‌ها محافظت کرده و به‌دلیل وجود ترکیبات ضدالتهاب به‌نام اورولیتین خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. جالب است بدانید که این ترکیبات محافظ، از پلی‌فنول‌های انار توسط باکتری‌های روده تولید می‌شوند.

 

به علاوه، محققان انجمن شیمی آمریکا 21 ترکیب موجود در انار را که غالبا پلی‌فنول هستند، بررسی کرده و متوجه شده اند که اورولیتین‌های انار سطح پروتئین‌های آمیلوئید بتا را که عامل تشکیل پلاک‌های سمی بین نورون‌ها و عامل بروز آلزایمر است، کاهش می‌دهند. البته با اینکه این نتایج بسیار امیدوارکننده هستند اما نیاز به تایید در مورد انسان دارند.

 

همچنین، مصرف منظم انار به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کند و مانع از تصلب عروق می‌شود. ترکیبات ضدالتهابی این میوه نیز در پیشگیری و بهبود دردهای مربوط با آرتریت نقش دارد. آنتی‌اکسیدان‌های فراوان انار نیز تاثیر عالی در مقابله با رادیکال‌های آزاد و بروز آسیب‌های پوستی و سرطان دارند. البته برای بهره‌مندی از این خواص، توصیه می‌شود آب انار طبیعی انتخاب شود زیرا انواع آماده آن معمولا حاوی قند بالا و طعم‌دهنده هستند.

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:Top Santé.fr

بهترین خوراکی ها برای پیشگیری از آلزایمر 

شیرفندق؛ نوشیدنی مغذی برای قلب، مغز و گوارش​​​
10 اصل را پیش از رژیم لاغری به‌خاطر بسپارید!​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد