۳۵۴۰۸ ابتلا و ۲۵۱۷ فوتی کرونا در کشور |حال ۳۲۰۶ بیمار وخیم است
9 فروردین 1399 ساعت: 16:1



سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار ابتلا و فوتی و همچنین بهبودیافتگان کروناویروس جدید در کشور را اعلام کرد.
.
به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور گفت: بر اساس یافته های قطعی آزمایشگاهی و از ظهر دیروز تا امروز ۹ فروردین ۱۳۹۹ در کشور، ۳۰۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و تعداد بیماران مبتلا شده به این بیماری به ۳۵۴۰۸ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۱۶۷۹ نفر از بیماران مبتلا به این بیماری، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

به گفته جهانپور، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و تا امروز از وجود ۲۵۱۷ نفر در کشور محروم شده‌ایم. وی همچنین گفت: در میان بستری شدگان این بیماری، ۳۲۰۶ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.

جهانپور گفت: تا کنون بیش از ۵۷ میلیون نفر تا ظهر امروز در طرح غربالگری مقابله با کرونا، مشارکت داشته اند.

وی تاکید کرد: اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و تقویت بیماریابی، افزایش آزمایشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت برای انجام آزمایش تشخیص کووید-۱۹ و البته رعایت نکردن بخشی از جامعه به توصیه های وزارت بهداشت، از دلایل افزایش تعداد موارد جدید ابتلا به کووید۱۹ در کشور است.

همکاری داوطلبانه بیش از 35 هزارنفر با هلال‌احمر برای مقابله با کرونا


رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از همکاری بیش از ۳۵ هزار داوطلب با هلال‌احمر در حوزه مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

محمد نصیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره خدمات سازمان داوطلبان هلال احمر در مقابله با ویروس کرونا گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تا هفتم فروردین ماه، ۳۵ هزار و ۱۸۱ داوطلب با انجام ۳۳۱ هزار نفر ساعت کار داوطلبی، برای قطع زنجیره انتقال ویروس با جمعیت هلال احمر همکاری کرده‌اند.

وی ارزش ریالی کمک های غیر نقدی داوطلبان هلال احمر برای مقابله با ویروس کرونا را ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: داوطلبان هلال احمر تا هفتم فروردین ماه در پروژه های مختلف از جمله ضدعفونی و گندزدایی اماکن، تولید ماسک و لباس پزشکی، تامین و اهدای دستکش، ماسک، بسته های بهداشتی و غذایی به نیازمندان مشارکت داشته اند.

مخالفت ستاد ملی کرونا با پیشنهاد تعطیلی مترو در تهران

استاندار تهران با اشاره به کاهش میزان استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی از محدودسازی فعالیت مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی بعد از جلسه ویدئو کنفرانسی ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد تعطیلی مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار داشت: در مورد تعطیلی مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی، گزارشی در ستاد ملی مبنی بر کاهش حجم فعالیت و میزان تردد در ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو مطرح شد.

وی با بیان اینکه طبق این گزارش روز پنجشنبه ۱۸۰ هزار نفر در تهران از طریق مترو و حمل و نقل عمومی جابجا شده اند و روز جمعه این تعداد به ۸۰ هزار نفر رسیده، ادامه داد: با توجه به نیاز برخی از دستگاه‌های خدماتی و ضروری، کادر درمانی و بیمارستان‌ها، اورژانس و فعالیت ۳۰ درصد کارکنان دستگاه های اداری، پیشنهاد توقف کامل فعالیت مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی مورد تایید ستاد ملی کرونا واقع نشد.

به جز تخت آی‌سی‌یو و لوازم آن نیازی به کمک خارجی نداریم

به گزارش ایرنا رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران به جز تخت آی سی و یو و لوازم آن از جمله دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) نیازی به کمک خارجی ندارد و امکانات درمانی در حد استاندارد برای مردم در کشور فراهم است.

کیانوش جهانپور روز شنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: در حال حاضر نیاز به تخت اضافه و ارائه خدمات از طریق کادر پزشکی و پرستاری خارجی نداریم. اما به تجهیزات مراقبت ویژه برای توسعه تختهای بیمارستانی واز جمله ونتیلاتور و ملحقات آن را نیاز داریم وزیر خارجه هم اعلام کرده است که به اقلام حفاظتی و آی سی یو نیاز داریم و هر نهادی مایل باشد چنین محموله ارسال کند استقبال می‌کنیم.

موج دوم احتمالی بیماری در گیلان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: بیمارستان‌های استان با تجهیزات پزشکی و نیروها برای خدمات رسانی در موج دوم احتمالی کرونا آمادگی دارند.

به گزارش ایرنا دکتر محمدرضا نقی پور عصر روز شنبه ۹ فروردین افزود: موج اول بیماری را در استان گیلان کنترل کردیم و هم اکنون بخشی از تخت های بیمارستانی استان خالی است
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد