تاکید دکتر سیدضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
همواره یک تغذیه سالم و متعادل در کنار آرامش خیال می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی بخصوص کرونا موثر باشد. البته نکات کلیدی، در کنار تازه خوری های روزانه وجود دارد که رژیم غذایی را منحصر به فردتر کرده و کیفیت آنرا با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش می دهد. همواره یک تغذیه سالم و متعادل در کنار آرامش خیال می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی بخصوص کرونا موثر باشد. البته نکات کلیدی، در کنار تازه خوری های روزانه وجود دارد که رژیم غذایی را منحصر به فردتر کرده و کیفیت آنرا با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش می دهد.
5 نکته طلایی؛ از نارگیل تا فندق
9 فروردین 1399 ساعت: 11:1
9 فروردین 1399 ساعت: 11:1
همواره یک تغذیه سالم و متعادل در کنار آرامش خیال می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی بخصوص کرونا موثر باشد. البته نکات کلیدی، در کنار تازه خوری های روزانه وجود دارد که رژیم غذایی را منحصر به فردتر کرده و کیفیت آنرا با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش می دهد. همواره یک تغذیه سالم و متعادل در کنار آرامش خیال می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی بخصوص کرونا موثر باشد. البته نکات کلیدی، در کنار تازه خوری های روزانه وجود دارد که رژیم غذایی را منحصر به فردتر کرده و کیفیت آنرا با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش می دهد.

این نکات عبارتند از:
۱- گنجاندن منابع غذایی حاوی پروبیوتیک ها خصوصا خانواده لاکتوباسیلوس ها که با ممانعت و جلوگیری از عبور عوامل بیماری زا به داخل جریان خون و تهاجم و تخریب ارگان های حیات بخش بدن مثل ریه و قلب اهمیت بسزایی دارد. بنابراین، خوردن منابع غذایی غنی شده پروبیوتیکی یک عادت غذایی مفید محسوب می شود.
۲- مصرف منابع غذایی سلنیوم. این ماده معدنی یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. بنابراین، در دوران تهاجم شدید ویروس یا باکتری ها مصرف روزانه 150 تا 200 میکروگرم سلنیوم و البته از طریق خوردن 25 گرم نارگیل رنده شده تامین خواهد شد.
۳- گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی روزانه. زنجبیل از پتانسیل بالایی در جهت مقابله با ویروس ها برخوردار است. ترکیبات موثره آن شامل جینجراول، شوکااول و زینگرون بوده که توان مهار بازتولید و تکثیر ویروس ها را داشته و به این ترتیب توان نفوذ ویروس ها را به سلول های بدن کاهش می دهد. بنابراین مصرف 50 گرم زنجبیل تازه یا 2 قاشق چای خوری پودر آن می تواند مفید باشد.
۴- دریافت روزانه 60 گرم روی که با خوردن انواع گوشت و عدس تامین خواهد شد. روی نیز با فعال کردن تی سل های کشنده سیستم ایمنی بدن به شدت عملکرد ضدویروسی داشته و دریافت آن، به کسانی که احساس خستگی و افت توان دارند، توصیه می شود.
۴-مطالعات اخیر، دریافت ترکیبی به نام مانگان را نیز توصیه می کند که دریافت آن تاثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و با افزایش تولید پادتن های دفاعی مانع فعالیت آنتی ژن های مهاجم می شود. از این رو، دریافت 10 گرم مانگان با خوردن مخلوط 150 گرم جو دوسر و 50 گرم فندق تامین خواهد شد.
۱- گنجاندن منابع غذایی حاوی پروبیوتیک ها خصوصا خانواده لاکتوباسیلوس ها که با ممانعت و جلوگیری از عبور عوامل بیماری زا به داخل جریان خون و تهاجم و تخریب ارگان های حیات بخش بدن مثل ریه و قلب اهمیت بسزایی دارد. بنابراین، خوردن منابع غذایی غنی شده پروبیوتیکی یک عادت غذایی مفید محسوب می شود.
۲- مصرف منابع غذایی سلنیوم. این ماده معدنی یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. بنابراین، در دوران تهاجم شدید ویروس یا باکتری ها مصرف روزانه 150 تا 200 میکروگرم سلنیوم و البته از طریق خوردن 25 گرم نارگیل رنده شده تامین خواهد شد.
۳- گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی روزانه. زنجبیل از پتانسیل بالایی در جهت مقابله با ویروس ها برخوردار است. ترکیبات موثره آن شامل جینجراول، شوکااول و زینگرون بوده که توان مهار بازتولید و تکثیر ویروس ها را داشته و به این ترتیب توان نفوذ ویروس ها را به سلول های بدن کاهش می دهد. بنابراین مصرف 50 گرم زنجبیل تازه یا 2 قاشق چای خوری پودر آن می تواند مفید باشد.
۴- دریافت روزانه 60 گرم روی که با خوردن انواع گوشت و عدس تامین خواهد شد. روی نیز با فعال کردن تی سل های کشنده سیستم ایمنی بدن به شدت عملکرد ضدویروسی داشته و دریافت آن، به کسانی که احساس خستگی و افت توان دارند، توصیه می شود.
۴-مطالعات اخیر، دریافت ترکیبی به نام مانگان را نیز توصیه می کند که دریافت آن تاثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و با افزایش تولید پادتن های دفاعی مانع فعالیت آنتی ژن های مهاجم می شود. از این رو، دریافت 10 گرم مانگان با خوردن مخلوط 150 گرم جو دوسر و 50 گرم فندق تامین خواهد شد.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد