بهترین میوه‌های کم‌کالری در دوران کاهش وزن
28 مرداد 1399 ساعت: 08:5



میوه‌ها خوراکی‌های مغذی هستند که گنجاندن شان در رژیم غذایی روزانه برای حفظ سلامت ضروری خواهد بود. در کل، میوه‌ها علاوه بر مقدار فراوان آب، منبع غنی ویتامین‌ها، املاح و فیبرها هستند. مقدار قند میوه‌ها متفاوت است و بعضی از آنها مانند انگور و موز قند فراوانی دارند. افرادی که قصد کاهش وزن دارند باید در انتخاب میوه‌ها دقت کنند و انواعی را در رژیم روزانه شان بگنجانند که قند کمتر و در نتیجه کالری پایین تری دارند. 

ما نیز در ادامه این مطلب به 8 میوه اشاره خواهیم کرد که در یک واحد، مقدار کالری کمتری دارند. این میوه ها عبارتند از: 

 

1. شاتوت

هر 100 گرم شاتوت فقط 6 گرم قند و 45 کیلوکالری انرژی دارد. علاوه بر قند پایین، شاتوت به‌خاطر مقدار فراوان آب و خواص دیورتیک به کاهش وزن کمک می‌کند. شاتوت و به‌طور کلی میوه‌های قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد و بروز پیری زودرس پیشگیری می‌کنند. 

 

2. توت‌فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ی کم‌کالری اما سرشار از ویتامین C است. همچنین، علاوه بر مقدار فراوان آنتی‌اکسیدان، بهترین میوه از نظر تاثیر دیورتیک است که از احتباس آب در بدن جلوگیری می‌کند. 

 

3. هندوانه

هندوانه از نظر مقدار آب در صدر میوه‌هاست و مصرف آن در تابستان توصیه می‌شود. البته کالری و قند پایین آن نگرانی در مورد افزایش وزن را برطرف می‌کند. مقدار فراوان املاح و ویتامین‌های موجود از جمله ویتامینC از دیگر مزایای هندوانه هستند. 

 

4. طالبی

طالبی دیگر میوه کم‌کالری است؛ 34 کیلوکالری در هر 100 گرم. البته نمی‌توان از خواص دیورتیک و ملین طالبی غافل شد زیرا مقدار فراوانی آب، پتاسیم و فیبر دارد. 

 

5. هلو

هلو میوه خوشمزه تابستانی است که 85 درصد آب دارد که به تامین ‌آب مورد نیاز بدن کمک می‌کند. افرادی که از احتباس آب رنج می‌برند می‌توانند هلو را در برنامه غذایی خود بگنجانند زیرا میوه ادرار آوری  محسوب می‌شود. 

 

6. سیب

سیب نیز جزء میوه‌های کم‌کالری است. همچنین، به‌دلیل پکتین فراوان برای دوران کاهش وزن مناسب خواهد بود. پکتین نوعی فیبر غذایی است که احساس سیری طولانی مدت ایجاد می‌کند و مانع از ریزه‌خوری می‌شود. 

 

7. کیوی

کیوی علاوه بر اینکه ویتامین‌ها و املاح فراوانی دارد، به‌خاطر کالری کم در کاهش وزن موثر است. جالب است بدانید که مقدار ویتامینC کیوی حتی بیشتر از پرتقال بوده و نیاز بدن را در طول لاغری تامین می‌کند. 

 

8. زردآلو

زردآلو میوه مغذی تابستانی و منبع غنی املاح و آنتی‌اکسیدان‌ها به‌خصوص کاروتن، ویتامین‌E و پتاسیم است. همچنین، اسیدیته پایین آن در روند هضم تاثیر دارد که اگر پخته شود، بهتر خواهد بود.

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:Top Santé.fr

 بستنی خانگی توت‌فرنگی و ریحان برای این تابستان کرونایی

12 نوشیدنی خانگی برای رفع عطش​​​
چرا بهتر است در تابستان هندوانه بخوریم؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد