بستنی خانگی توتفرنگی و ریحان برای این تابستان کرونایی
15 مرداد 1399 ساعت: 13:5
15 مرداد 1399 ساعت: 13:5
"لورن ماریوت"؛ مجری و سردبیر رادیو و تلویزیون فرانسه، این روزها بهعنوان یکی از چهرههای سرشناس آشپزی در این کشور شهرت دارد. او در 25 سالگی فعالیت خود در رادیو را آغاز کرد اما علاقه همیشگی اش به آشپزی باعث شد تا 9 سال بعد شغلش را کنار بگذارد و در یکی از معروفترین آموزشگاهها فنون حرفهای، آشپزی و شیرینیپزی را بیاموزد. البته خیلی زود دوباره به رادیو و تلویزیون بازگشت و به ارائه آموزش پرداخت.

او بهتازگی طرز تهیه بستنی توتفرنگی و ریحان را از شبکه TF1؛ نخستین و قدیمیترین شبکه تلویزیونی فرانسه، آموزش داده است که مشروح آنرا در ادامه این مطلب می توانید بخوانید.
مواد لازم (برای 6 نفر)
- توتفرنگی: 500 گرم
- ریحان تازه: 20 شاخه
- شکر قهوهای: 80 گرم
- آب لیموترش: نصف یک عدد
طرز تهیه
- شب قبل از تهیه بستنی، شکر را با 100 میلیلیتر آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برگهای ریحان را اضافه کرده و اجازه دهید شکر کاملا ذوب شود. سپس کنار بگذارید تا شربت بدست آمده سرد شود.
- روز بعد، توتفرنگیها را شسته و درون غذاساز بریزید. شربت ریحان را نیز کمکم اضافه کرده و در نهایت آب لیموترش را بریزید. همزدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط تان یکدست شود.
- مایه بستنی بدست آمده را درون ظرف ریخته و 3 ساعت در فریزر بگذارید.
- پس از این زمان، دوباره بستنی را در غذاساز بریزید تا کریستالهای شکر حل شود. مجددا بستنی را درون ظرف ریخته و سطح آن را با فویل بپوشانید و یک ساعت در فریزر قرار دهید.
- یادتان باشد که بستنی را 10 تا 15 دقیقه پیش از سرو درون یخچال بگذارید.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبعFemina.fr
3 توصیه در شرایط مسمومیتهای تابستانی
9 توصیه برای تشویق کودکان به تغذیه سالمکسانی که پروتئین گیاهی بیشتری می خورند، عمر طولانی تری دارند!
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد