مرغ برگر، شامی ساده و سبک برای تابستان
7 مرداد 1399 ساعت: 08:5



مرغ‌برگر یکی از غذاهای پرطرفدار در میان کودکان و بزرگسالان است. این غذا می‌تواند شامی بسیار هیجان‌انگیز برای این دورانی باشد که به‌دلیل شیوع کروناویروس نمی‌توانیم با خیال راحت به رستوران برویم. مرغ‌برگر غذایی سبک، سالم و ساده است که گزینه بسیار مطلوبی برای شب‌های گرم تابستانی هم به حساب می‌آید. 

یکی از پرطرفدارترین انواع مرغ‌برگرها در رستوران‌های بین‌المللی، مرغ‌برگری است که به شیوه خاورمیانه‌ای تهیه و سِرو می‌شود. در ادامه با طرز تهیه این مرغ‌برگر جذاب بیشتر آشنا می‌شویم. 

 

مواد لازم برای 4 نفر 

  • روغن زیتون فرابکر 2 قاشق چای‌خوری 
  • پیاز بزرگ ساطوری خردشده 1 عدد 
  • پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری 
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری 
  • فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 
  • نمک 1.5 قاشق چای‌خوری 
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری 
  • سیر رنده‌شده 2 حبه 
  • جعفری ساطوری یک‌چهارم لیوان 
  • مخلوط ران و سینه مرغ چرخ‌کرده 450 گرم 
  • ماست چکیده یک‌چهارم لیوان 
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری 


طرز تهیه 

1. برای تهیه مرغ‌برگر ابتدا باید روغن زیتون را در تابه نچسبی کمی گرم کنید و همزمان پیاز ساطوری، دارچین، تخم گشنیز، فلفل قرمز و نصف نمک را همراه با فلفل سیاه به تابه بیفزایید. حدود 5 دقیقه همه مواد را با یکدیگر تفت بدهید تا هم پیازها نرم شوند و هم عطر ادویه‌ها بلند شود. 

 

2. بعد از 5 دقیقه سیر رنده‌شده را هم به تابه بیفزایید و 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر بلند شود. 

 

3. مواد را از تابه خارج کنید و درون بشقاب مسطحی بریزید تا کاملا خنک شوند. 

 

4. تمام این مواد را با مرغ چرخ‌کرده و ماست چکیده به‌خوبی ورز بدهید و باقی نمک را به این ترکیب اضافه کنید. 

 

5. پس از این‌که تمام مواد را به‌خوبی با همدیگر ورز دادید، مایه برگر را به 4 قسمت تقسیم کنید و 4 عدد برگر با آنها آماده کنید. 

 

6. برگرها را درون تابه‌ای نچسب یا داخل فِر به مدت 10 دقیقه طبخ کنید. هر طرف از برگر مرغ باید حدود 5 دقیقه حرارت ملایم ببیند تا کاملا بپزد. 

 

7. پس از پخت کامل برگرها، 4 عدد نان برگر را از وسط باز کنید و روی نان‌ها ابتدا مقداری رب انار بمالید و سپس برگرهای مرغ را داخل نان بگذارید. درنهایت، این ساندویچ مرغ‌برگر خاورمیانه‌ای باید با حلقه‌های پیاز، خیار، گوجه‌فرنگی و کمی کاهو پُر و سِرو شود. 

 

یادتان باشد که هر عدد از این برگرها حدود 435 کیلوکالری انرژی دارند و مصرف آنها می‌تواند 32 گرم پروتئین، 6 گرم فیبر، 59 گرم کربوهیدرات و 7 گرم چربی به بدن برساند. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Food Network

5 ماده معدنی برای مقابله با کورونا! 

چرا بهتر است در تابستان هندوانه بخوریم؟​​​
میلیاردهای دنیای تکنولوژی، برای صبحانه چه می‌خورند؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد