در بسیاری موارد می توان بیماران را به کمک پزشک و پرستار در خانه درمان کرد
25 تیر 1399 ساعت: 15:4



درمان بیماران در خانه، رویکردی است نسبتا نو با هدف ارتقا کیفیت درمان،کاهش بی توجهی‌ها یا خطاهای پزشکی، ایجاد آرامش و احساس اطمینان بیشتر در بیمار و مهار هزینه‌های درمان
چند سال پیش یکی از بیمارانم را-مردی 48 ساله که در نتیجه تیراندازی در فروشگاهش فلج شده بود- به دلیل تب بالا و فشارخون پایین در بیمارستان بستری کردم.تصورم این بود که عفونت لوله های ادراری او را در بیمارستان بهتر می توان درمان کرد.بیمارم مدت کوتاهی پس از بستری شدن زخم بستر گرفت و پس از آن به دلیل ابتلا به عفونت های مقاوم به آنتی بیوتیک با درد و رنج از دنیا رفت.این اتفاق در 1998 افتاد.

از آن به بعد با خودم عهد کردم به جز در موارد کاملا ضروری بیمارم را به جای بیمارستان در خانه درمان کنم. سرو کار من بیشتر با بیماران سالمند یا خانه نشینی بود که گرفتار ام اس، نوعی بیماری مزمن سیستم عصبی که بیمار دچار انواع مشکلات حسی، حرکتی و دیداری می‌شود یا پاراپلژیک بودند یا به کمک دستگاه تنفس می کردند.از این جهت این تجربه تلخ بسیار به کارم آمد.
 
درمان سازماندهی شده بیماران در خانه، رویکردی است نسبتا نو با هدف ارتقا کیفیت درمان،کاهش بی توجهی‌ها یا خطاهای پزشکی،ایجاد آرامش و احساس اطمینان بیشتر در بیمار و مهار هزینه‌های درمان.تحقیقی که با عنوان برنامه مراقبت های اولیه بازنشستگان در 2002 انجام گرفت نشان می دهد بیمارانی که در خانه با کمک پزشک و پرستار درمان شده اند 24.7 درصد بیش از بیماران بستری در بیمارستان راضی و سلامت بوده‌اند.به علاوه طبق همین تحقیق در نتیجه درمان در منزل زمان اقامت در بیمارستان 62 درصد و مدت بازتوانی در اسایشگاه ها 88 درصد کاهش پیدا می کند که خود باعث صرفه‌جویی 24 درصدی در هزینه های درمان است.
 
طی سال‌ها کار در بسیاری موارد دیده‌ام جدا کردن بیمار سالمند از محیط آشنای پیرامونش که می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند، خواسته‌هایش را بهتر بگوید و در آن احساس امنیت و ارامش داشته باشد نه فقط کمکی به درمان اونکرده بلکه با اضافه کردن به مشکلات جسمی و روانی  خطر مداوای ناموفق را افزایش داده است. بالا رفتن سرسام آور هزینه های درمان سالمندان که بار سنگینی است بر دوش بودجه عمومی درمانی کشور از نکته‌های دیگریست که توجه جدی مسئولان را به درمان خانگی جلب کرده است.

آمبولانس‌ها همواره بیماران را به نزدیک‌ترین بیمارستان منتقل می‌کنند نه به بیمارستانی که پزشک خود بیمار در آن کار می‌کند. بخش های اورژانس با رغبت بیماران را بستری می‌کنند و بیمارستان‌ها بیماران درمان شده را به آسانی به آسایشگاه‌ها ارجاع می‌دهند. کسی به فکر آن نیست که شاید بیمار را در خانه بهتر بتوان درمان کرد، اما اصلاحات حاصل از لایجه درمان اوباما (اوباماکر) این امکان را فراهم آورده تا بتوان بیماران را به جای بیمارستان‌ها یا آسایشگاه‌ها در خانه درمان کرد.

ترجمه: مرجان یشایایی
منبع: واشنگتن پست
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد