24 تیر 1399 ساعت: 08:4
ازجمله راههای پیشنهادی متخصصان برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل بیماریزا مانند عوامل ویروسی و عوامل عفونی، اصلاح الگوی غذایی است. گنجاندن حجم بیشتری از میوهها و سبزیها (خصوصا میوهها و سبزیهای فصل) در رژیم غذایی میتواند راه ساده و مطمئنی برای دریافت حجم بالاتری از آنتیاکسیدانها و تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق آنها باشد. یکی از مغذیترین انواع میوههای فصل تابستان، انبه است.

انبه بهدلیل داشتن ویتامین A، C و سایر ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن میتواند نقش برجستهای در تقویت سیستم ایمنی داشته باشد. سالاد انبه جزو مشهورترین انواع سالاد در منوی تابستانی بسیاری از رستورانهای بینالمللی است که در ادامه با طرز تهیه این سالاد مغذی و دوستدار سیستم ایمنی بدن آشنا میشویم.
مواد لازم برای 4 نفر
- انبه پوستکنده و خلالی خردشده 2 عدد
- پیاز قرمز پوستکنده و خلالی خردشده یکچهارم پیمانه
- فلفل قرمز خلالی خردشده یکچهارم پیمانه
- گشنیز تازه و ساطوری 3 شاخه
- آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز یا سسماست 2 قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای 1 قاشق غذاخوری
- بادام زمینی خام پوستکنده و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. برای آمادهسازی این سالاد ابتدا انبه، پیاز، گشنیز و فلفل دلمهای قرمز خرد شده را در کاسه گودی بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
2. در ظرف دیگری، آب لیموترش تازه، سس مایونز یا سسماست و شکر قهوهای را بهخوبی با یکدیگر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
3. سس آماده شده را روی سالاد بریزید و درنهایت سطح سالاد را با بادامزمینی خرد شده بپوشانید.
4. بهتر است که این سالاد را کمی قبل از سِرو و مصرف آماده کنید تا هم طراوت و عطر دلپذیری داشته باشد و هم ارزش تغذیهای میوه و سبزیهای خرد شده موجود در آن کاهش پیدا نکند.
5. هر وعده از این سالاد میتواند حدود 19 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A، 56 درصد به ویتامین C، 2 درصد به کلسیم، 9 درصد به منیزیم، 6 درصد به تیامین و پتاسیم و فولات، و همچنین 11 درصد به ویتامین B6 را تامین کند. از اینرو، سالاد انبه جزو بهترین گزینههای خوراکی در این روزهای گرم کرونایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب میشود.
ترجمه: ندا احمدلو
منبع: All Recipes
اَبَرمیوههای تابستانی برای مبارزه با کرونابهترین سبزیهای تابستانی برای تقویت سیستم ایمنی در برابر کووید-۱۹