چطور الگوهای غذایی با شیوع کروناویروس تغییر کردند؟
11 تیر 1399 ساعت: 08:4



پاندمی کووید-19 در سراسر جهان باعث تغییر الگوهای تغذیه ای بسیاری از مردم جهان شد. به‌عنوان مثال، مردم بسیاری در دوران شیوع کروناویروس به آشپزی در خانه تمایل بیشتری پیدا کردند و همین مساله میزان فروش مواد غذایی آماده و نیمه‌آماده را تا حد قابل توجهی کاهش داد.

از سوی دیگر، تمایل به آشپزی‌های خانوادگی هم در دوران شیوع کروناویروس بسیار افزایش یافت و همین آشپزی خانوادگی به عاملی برای افزایش صمیمیت بین اعضای خانواده‌ها تبدیل شد. در ادامه با سایر تغییرات الگوهای خوراکی در دوران شیوع کروناویروس آشنا می‌شویم. 

 

افزایش تمایل به مصرف غذاهای کنسروی 


بررسی الگوهای غذایی خانواده‌های مختلف در دوران شیوع کروناویروس نشان داد که تمایل خانواده‌های بسیار پُرمشغله که زمان کمی برای پخت‌وپز خانگی دارند، به خرید و مصرف غذاهای کنسروی بیشتر از غذاهای نیمه‌آماده شده است. این خانواده‌ها معتقد بودند که غذاهای کنسروی یا منجمد از نظر بهداشتی سالم‌تر از غذاهای نیمه‌آماده و غیرپاستوریزه هستند. از این‌رو، میزان فروش کنسروها در بسیاری از کشورهای غربی در این دوران بسیار افزایش یافت. 

 

کاهش مصرف گوشت قرمز 


از آنجایی که از روزهای ابتدایی شیوع کروناویروس به تمامی افراد گوشزد شد که انواع گوشت را قبل از مصرف کاملا بپزند، بنابراین تمایل به مصرف گوشت قرمز تازه در این دوران به‌طور قابل توجهی کاهش یافت. بعضی افراد گمان می‌کردند که گوشت‌ها می‌توانند عامل ابتلا به کرونا باشند و برخی دیگر نسبت به خرید محصولات تازه مانند گوشت‌های گرم مردد بودند. از این‌رو، در دوران شیوع کرناویروس استقبال چندانی از گوشت‌های گرم و قرمز نشد. 

 

افزایش خرید اینترنتی مواد غذایی 


یکی دیگر از عادت‌هایی که در دوران شیوع کروناویروس در میان خانواده‌های بسیاری نهادینه شد، تمایل بیشتر به خرید آنلاین به‌جای مراجعه به فروشگاه‌های مواد غذایی بود. بسیاری از مردم از نظر روانی ترجیح می‌دادند و می‌دهند که در این دوران کمتر در محیط‌های پُرتردد مانند فروشگاه‌های مواد غذایی رفت‌وآمد داشته باشند و همین مساله میزان فروش فروشگاه‌های آنلاین مواد غذایی را در دوران پاندمی کووید-19 شدیدا افزایش داد. 

 

افزایش مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها 


از عادت‌های بسیار خوبی که در دوران شیوع کروناویروس در میان خانواده‌های بسیاری جا افتاد، افزایش قابل توجه مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها بود. کارشناسان تغذیه از همان روزهای ابتدایی پاندمی کووید-19 اعلام کردند که بهتر است همه افراد با خوردن میوه و سبزی تازه در طول روز، سیستم ایمنی بدن‌شان را تقویت کنند. از این‌رو، بسیاری از خانواده‌ها الگوهای غذایی خودشان را به گونه‌ای تغییر دادند که حجم بالاتری از میوه‌ها و سبزی‌ها را برای تقویت سیستم ایمنی بدن در رژیم روزانه بگنجانند. 

 

غذا خوردن خانوادگی 


از دیگر الگوهای تغذیه‌ای که بعد از پاندمی کووید-19 در میان بسیاری از خانواده‌ها در سراسر جهان نهادینه شد، غذا خوردن خانوادگی بود. در این دوران، اعضای خانواده به‌دلیل ترس از ابتلا به کرونا تمایل کمتری به غذا خوردن خارج از منزل نشان دادند و همین مساله باعث شد که اعضای خانواده، زمان بیشتری را برای خوردن صبحانه، ناهار یا شام در کنار یکدیگر سپری کنند و صمیمیت میان آنها بیشتر شود. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع: Reader’s Digest
آیا شیرموز می‌تواند میان وعده ‌مناسبی در دوران کرونا باشد؟​​​
مصرف چه میزان لبنیات در دوران کرونا برای شما لازم است؟​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو