طرز تهیه کلوچه تابستانی خانواده سلطنتی انگلستان
9 تیر 1399 ساعت: 08:4



یکی از خوبی‌های قرنطینه ناشی از شیوع کروناویروس در سراسر جهان، این بود که سرآشپزان بسیاری از مراکز تفریحی یا تجاری معروف در جهان به‌منظور تشویق مردم برای ماندن در خانه، طرز تهیه خوراکی‌های پرطرفدارشان را منتشر کردند. 

خاندان سلطنتی انگلستان هم در راستای تشویق مردم به ماندن در خانه، از شیرینی‌پز سلطنتی شان درخواست کردند که راز پخت کلوچه تابستانی خاندان سلطنتی که طرفداران بسیار زیادی در میان مهمانان کاخ باکینگهام دارد را منتشر کند. طرز تهیه این کلوچه تابستانی جذاب به شرح زیر است: 

 

مواد لازم 

  • آرد 500 گرم 
  • بیکینگ پودر 28 گرم
  • کره یا مارگارین 94 گرم 
  • شکر 86 گرم 
  • تخم‌مرغ 2 عدد 
  • باترمیلک 140 میلی‌لیتر 
  • کشمش طلایی 100 گرم 

طرز تهیه 


1. ابتدا کشمش طلایی را داخل آب ولرم بریزید تا حسابی خیس بخورد و نرم شود. تقریبا حدود 30 دقیقه زمان برای خیس خوردن کشمش‌ها کافی خواهد بود. 

2. ِر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا فضای داخلی آن تا زمان آماده شدن کلوچه‌ها کاملا گرم شود. 

3. آرد، بیکینگ پودر، کره (با دمای محیط) و شکر را در ظرف گودی بریزید و به کمک چنگال به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. 

4. در ظرف گود دیگری، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و آنها را با کمک همزن با باترمیلک کاملا مخلوط کنید. اگر باترمیلک در دسترس شما نبود، می‌توانید هر یک پیمانه شیر را با یک قاشق غذاخوری سرخالی از سرکه سفید مخلوط کنید و کمی اجازه دهید تا شیر به حالت دوفاز برسد. سپس از این شیر به‌عنوان باترمیلک کمک بگیرید. 

5. زمانی که شیر و تخم‌مرغ به‌خوبی با یکدیگر مخلوط و کمی حجیم شدند، می‌توانید ترکیب آرد را کم‌کم به آنها اضافه کنید و تمام مواد را به‌خوبی با یکدیگر هم بزنید تا مایه خمیر یکدستی شکل بگیرد. 

6. کشمش‌های خیس‌خورده را آبکشی و با دستمال نخی کاملا خشک کنید. 

7. کشمش‌های آب‌گرفته را با خمیر کلوچه تابستانی مخلوط کنید و اجازه دهید که خمیر حدود 30 دقیقه استراحت کند. 

8. بعد از 30 ثانیه، کلوچه‌های گردی با ضخامت تقریبی 2.5 سانتی‌متر از خمیر درست کنید و آنها را روی کاغذ روغنی داخل سینی فِر بگذارید. 

9. بعد از آماده شدن تمام کلوچه‌ها، 20 دقیقه دیگر در دمای محیط به آنها استراحت دهید. 

10. پس از 20 دقیقه، با کمک بُرس آشپزی روی کلوچه‌ها را با زرده تخم‌مرغ همزده رومال کنید. 

11. سینی را داخل فِر بگذارید و 10 تا 12 دقیقه اجازه دهید تا کلوچه‌ها کاملا بپزند و سطح آنها طلایی شود. 

12. بعد از این مدت، کلوچه‌ها را از فِر خارج کنید و آنها را پس از خنک شدن با مقداری مربا و خامه یا بستنی وانیلی سِرو کنید. یادتان باشد که همراهی این کلوچه‌ها با خامه و مربا در میان اعضای کاخ باکینگهام طرفداران بسیار زیادی دارد. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Reader’s Digest

چرا گاهی تغذیه سالم باعث مشکلات گوارشی می‌شود؟

فواید نوشیدن آب کرفس در تابستان​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو