ونوس ویلیامز و رژیم گیاهخواری برای بهبود یک بیماری خودایمنی
7 تیر 1399 ساعت: 11:4



ونوس ویلیامز؛ تنیس‌باز آمریکایی، از سال 2013 رژیم گیاهخواری را دنبال می‌کند. علت تغییر سبک غذایی او ناشی از ابتلا به نوعی اختلال التهابی مزمن به‌نام سندروم شوگرن است. 

ونوس ویلیامز، قهرمان 40 ساله تنیس در مسابقات مختلف و برنده 4 مدال طلای المپیک، از سال 2013 متوجه ابتلای خود به سندروم شوگرن شد. سندروم شوگرن نوعی اختلال خودایمنی است که زمینه‌ساز خستگی مزمن، تنگی نفس و دردهای مفصلی ناشی از التهاب می‌شود که هیچ درمان قطعی ندارد. 

 

ونوس پس از تشخیص مشکل خود تصمیم گرفت رژیم گیاهخواری را دنبال کند تا حالت خستگی مزمن اش بهبود پیدا کند زیرا شیر و گوشت عوامل شناخته‌ شده بروز التهاب هستند. به گفته خانم ورزشکار، بیماری بر تمام جنبه‌های سلامت  او تاثیر گذاشته و بیشتر از خشکی چشم و دهان و خستگی مفرط رنج می‌برد به‌طوری که حتی نشستن روی صندلی نیز برایش مشکل بود. بنابراین، ورزش حرفه‌ای او را ترغیب کرد تا در عادت های غذایی اش تغییر ایجاد کند و به بهبود نسبی برسد. 

 

ونوس ویلیامز در کنار توجه به استراحت کافی، انتخاب مواد غذایی طبیعی و ارگانیک را برای حفظ سلامت مطلوب خود موثر می‌داند. او همچنین یادآور می‌شود که نوشیدن مقدار فراوان آب میوه تازه و سبزیجات را در برنامه روزانه خود گنجانده ‌است. البته خواهر او سرنا ویلیامز که مانند او تنیس‌باز حرفه‌ای است، رژیم گیاهخواری را به تبعیت از ونوس دنبال می‌کند. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع: vegactu.com

ماریا شاراپووا و لذت پخت مربای گیلاس

فواید نوشیدن آب کرفس در تابستان​​​
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد