ایکیا دستور پخت کوفته سوئدی معروفش را در دوران کرونا منتشر کرد!
18 خرداد 1399 ساعت: 21:3



یکی از سرگرمی‌های بسیاری از افراد در دوران پیش از شیوع کروناویروس، غذا خوردن بیرون از خانه و خصوصا خوردن غذاهای کمپانی‌های مشهور بود. کوفته سوئدی یا ساندویچ گوشت مخصوص ایکیا، ازجمله غذاهای پُرطرفداری بود که پیش از شیوع کووید-19 توسط افراد بسیاری سفارش داده و مصرف می‌شد.

ایکیا هم مانند بسیاری از مراکز تفریحی یا تجاری دیگر در دوران شیوع کروناویروس و به‌منظور به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی‌اش، اقدام به انتشار دستورپخت کوفته سوئدی معروفش کرده است تا به این ترتیب مردم را به ماندن در خانه تشویق کند. دستورپخت این کوفته مشهور به شرح زیر است. 

 

1. مواد لازم برای میت‌بال 

  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله 750 گرم 
  • پیاز ساطوری یا رنده‌شده و آب‌گرفته یک عدد 
  • سیر رنده‌شده یک عدد 
  • مغز نان تست 100 گرم 
  • تخم‌مرغ یک عدد 
  • شیر 5 قاشق غذاخوری 
  • نمک و فلفل به میزان لازم 
  • روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم 

 

2. مواد لازم برای سس میت‌بال 

  • کره 40 گرم 
  • آرد 40 گرم 
  • عصاره سبزیجات 150 میلی‌لیتر 
  • عصاره گوشت 150 میلی‌لیتر 
  • خامه رقیق‌شده با شیر 150 میلی‌لیتر 
  • سس سویا 2 قاشق چای‌خوری 
  • سس خردل 1 قاشق چای‌خوری

 

3. طرز تهیه

  • ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، سیر، تخم‌مرغ، فلفل ونمک به‌خوبی ورز دهید. 
  • مغز نان تست را داخل شیر به‌صورت خمیر سفتی دربیاورید و آن را به گوشت اضافه کنید. اگر خمیر شُل بود، مقدار بیشتری مغز نان به آن اضافه کنید تا کاملا سفت شود. 
  • حالا از گوشت به اندازه گلوله‌های کوچک شبیه به گردو بردارید و آنها را کاملا گرد کنید. 
  • گوشت‌های گردشده را داخل بشقاب بچینید و حدود 30 دقیقه درون یخچال بگذارید تا کاملا استراحت کنند. 
  • پس از 30 دقیقه آنها را از یخچال خارج کنید و درون تابه نچسبی مقداری روغن بریزید و گوشت‌ها را در حد سرخ شدن سطح شان تفت دهید. 
  • گوشت‌ها را از تابه بیرون بیاورید و کره را به تابه بیفزایید. پس از آب شدن کره، آرد را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه در کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا می‌توانید عصاره سبزیجات، عصاره گوشت، خامه رقیق‌شده و سس خردل را هم به تابه بیفزایید و تمام مواد را برای یکدست شدن هم بزنید. 
  • پس از این‌که سس کاملا یکدست شد و هیچ گلوله‌ای از آرد یا خامه درونش باقی نماند، گوشت‌های سرخ‌شده را به درون تابه و داخل سس برگردانید. 
  • درِ تابه را ببندید و اجازه دهید که گوشت‌ها درون این سس مخصوص به‌خوبی مغزپخت شوند. 
  • تقریبا حدود 15 تا 20 دقیقه برای مغزپخت‌ شدن گوشت‌ها و غلیظ شدن سس زمان نیاز دارید. 
  • شما می‌توانید این کوفته سوئدی مخصوص ایکیا را همراه با شوید یا جعفری تازه و ساطوری داخل نان باگت و به‌صورت ساندویچی سِرو کنید. این کوفته‌ها می‌توانند به‌تنهایی و همراه با پوره سیب‌زمینی هم سِرو شوند. 

 

ترجمه: ندا احمدلو

منبع:Reader’s Digest
دیزنی‌لند، دستورپخت کیک میکی‌ماوس را در دوران کرونا و قرنطینه خانگی منتشر کرد!
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو