در ادامه این مطلب به مغزهایی اشاره خواهیم کرد که عادت به مصرف آنها در حین کاهش وزن می تواند کمک کننده باشد. این مغزها عبارتند از:
گردو سرشار از چربیهای سالم، فیبر و پروتئین گیاهی است و مصرف آن در میانوعدهها به کنترل اشتها کمک میکند. ترکیبات منحصربهفرد آنتیاکسیدانی در کنار اسیدهای چرب امگا-3 موجود در گردو، علاوه بر کمکرسانی به فرایند کاهش وزن، سطح چربی بد خون یا LDL و همچنین سطح التهاب را در دوران کاهش وزن کمتر میکنند.
بادام زمینی از دیگر مغزهای پیشنهادی برای دوران کاهش وزن است. این آجیل پرخاصیت، حجم زیادی از پروتئین گیاهی و فیبر غذایی را در خود جای داده است و میتواند تعداد دفعات احساس گرسنگی را در طول روز کاهش بدهد. مصرف بادام زمینی به تنظیم ترشحات هورمونهای مرتبط با گرسنگی و سیری در بدن کمک میکند و استفاده روزانه از آن باعث میشود که شما در طول روز برای مدتزمان طولانیتری احساس سیری کنید.
بادام درختی سرشار از چربیهای سالم و پروتئین گیاهی است. از اینرو گنجاندن آن در میانوعده عصر میتواند حس سیری طولانیمدتی به شما بدهد و جلوی ریزهخواری را بگیرد. مصرف منظم و متعادل بادام درختی در طول دوران رژیم لاغری به کاهش سطح چربی بد خون کمک میکند و مقادیر قابل قبولی از منیزیم برای بهبود خلقوخو را به بدن میرساند.
پسته نسبت به سایر مغزدانهها دارای کالری کمتری است، درحالی که آنتیاکسیدانهای ویژهای را برای تنظیم فشار و کلسترول خون به بدن میرساند. مصرف متعادل و منظم پسته خام در دوران کاهش وزن به افزایش حس سیری، بهبود خلقوخو و پیشگیری از ریزهخواری در طول روز کمک میکند. به یاد داشته باشید که پسته شور بههیچوجه نمیتواند برای دوران کاهش وزن مناسب باشد.
فندق سرشار از چربیهای سالم و فیبرهای غذایی مفید برای قلب است، درحالی که میتواند حس گرسنگی در بین وعدههای غذایی اصلی را کنترل کند. مصرف فندق شدیدا به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن کمک میکند و از همین طریق میتواند به بهبود شرایط عمومی کسانی که رژیم لاغری دارند، کمک کند. ویتامین E موجود در فندق، نوعی آنتیاکسیدان قدرتمند برای حفظ سلامت سیستم ایمنی در دوران کاهش وزن محسوب میشود.
ترجمه: ندا احمدلو
منبع: eatthis
3 اشتباه رایج در خواندن برچسب ارزش تغذیهای
آیا میتوان مرکبات را فریز کرد؟