صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
آیا می‌توان مرکبات را فریز کرد؟

در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که در روند فریز کردن مرکبات موثر هستند. این موارد عبارتند از: 

 

برش‌های یخ زده مرکبات در نوشیدنی ها

اگر دوست دارید برش‌های مرکبات را به آب آشامیدنی اضافه کنید و از طعم دلچسب آنها لذت ببرید، می‌توانید برش‌های میوه را در فریزر نگهداری کنید. برای این منظور، کافی است برش‌های مرکبات را در سینی بچینید و در فریزر بگذارید. زمانی که منجمد شدند، از سینی جدا کرده و در کیسه فریزر گذاشته و دوباره در فریزر قرار دهید. هنگام مصرف می‌توانید برش‌های مرکبات را در لیوان یا پارچ آب گذاشته و پیش از مصرف، چند دقیقه‌ای بیرون از فریزر بگذارید تا نرم شوند. 

 

نگهداری پرتقال تا یک سال

پرتقال یکی از میوه‌های محبوب است که علاوه بر خوردن میوه کامل، در دستور بسیاری از دسرها و غذاها کاربرد دارد. پرتقال را می‌توانید به‌شکل کامل یا تکه‌شده منجمد کنید. منجمدکردن پرتقال کامل از این جهت مناسب است که پس از اینکه در دمای محیط یخ زدایی شد، برای آبگیری قابل‌استفاده است. تکه‌های پرتقال منجمد را نیز می‌توان در تهیه انواع اسموتی یا نوشیدنی‌های مشابه مصرف کرد. هنگام منجمد کردن پرتقال، میوه کامل را پوست ‌گرفته یا تکه‌های آن را در کیسه فریزر گذاشته و تا حدامکان هوای درون کیسه را خالی کنید. پرتقال را می‌توان حدود 6 ماه تا یک سال به این شکل نگهداری کرد. 

 

لیمو ترش برای همه سال

در صورت تمایل برای لذت از طعم دلچسب لیمو در طول سال بهتر است روش انجماد را انتخاب کنید. لیموترش را می‌توان به شکل کامل در فریزر بگذارید و پیش از مصرف در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. بدین‌ترتیب لیمو در تمام طول سال برای انواع غذاها در دسترس است. 

 

نارنگی، انتخاب مناسب برای دسرها

برای نگهداری طولانی مدت نارنگی، میوه را پوست بگیرید و پس از تکه ‌‌کردن، در کیسه فریزر بچینید. هوای اضافی کیسه را خالی کنید. نارنگی منجمد را می‌توانید برای تهیه انواع اسموتی، آبمیوه و دسر استفاده کرد. 

 

ترجمه: مریم سادات کاظمی

منبع:PresseSante.fr

 چاقی؛ پیامد دریافت زیاد کالری و پروتئین ناکافی

قهوه و پودر کاکائو؛ ترکیبی عالی برای بهبود خلق‌وخو​​​
ترفندهای گنجاندن گل‌کلم در رژیم لاغری​​​