صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
چرا لبه‌های کاهو نارنجی می‌شود؟!

در ادامه این مطلب با نکات مختلفی درباره نارنجی شدن لبه‌های کاهو آشنا می‌شویم که به ترتیب عبارتند از:

 

چرا کاهو نارنجی می‌شود؟ 

انواع کاهو همیشه یکی از اجزای اصلی در انواع سالادها بوده‌اند. تغییر رنگ برگ‌های کاهو به رنگی نزدیک به نارنجی و یا صورتی روشن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد: 

 

 

 

آیا خوردن کاهو نارنجی‌شده بی‌خطر است؟ 

خوردن کاهوی نارنجی‌شده فقط در صورتی ایمن است که هیچ نشانه‌ای از ژ پوسیدگی (مثل کپک‌زدگی یا بوی بد) در کاهو مشاهده نشود. ضمن این‌که بافت کاهوی سالم حتی پس از نارنجی شدن همچنان مثل قبل حفظ می‌شود و حالت له‌شده پیدا نمی‌کند. نکته مهم دیگر این است که اگر کاهوی خردشده به رنگ نارنجی درآمد، سریعا در اولین فرصت باید آن را قبل از فاسد شدن مصرف کنید و دوباره آن را درون یخچال قرار ندهید. 

 

آیا می‌توان تغییر رنگ کاهو را برطرف کرد؟

متاسفانه اگر رنگ کاهو نارنجی شود، دیگر هیچ راهی برای برطرف کردن این اتفاق وجود ندارد چون نمی‌توان فرایند اکسیداسیون را معکوس کرد. پس کاهوی نارنجی‌شده اما سالم را سریعا به یک سالاد تبدیل کنید. اگر هم با دیدن رنگ نارنجی کاهوها در سالاد مشکل دارید، می‌توانید این کاهو را همراه با مقداری جعفری و خیار به اسموتی تبدیل کنید تا هم یک نوشیدنی مغذی داشته باشید و هم از اتلاف مواد غذایی جلوگیری کرده باشید. 

 

ترجمه: ندا احمدلو    

منبع: eatingwell

چرا خواب‌آلودگی، پس از غذا اتفاق می‌افتد؟ 

آیا قهوه باعث کم‌آبی بدن می‌شود؟​​​
کاسرول مرغ و کدو: شامی سبک برای شب‌های کوتاه تابستانی​​​