محققان دانشگاه اوهایو بهتازگی دریافتند که استرس در تمایل به این خوراکیها تاثیر دارد. آنها در این زمینه وضعیت 338 مادر 18 تا 39 ساله دارای اضافهوزن یا چاقی که از نظر اقتصادی وضعیت مطلوبی نداشتند را بررسی کردند. برنامه غذایی آنها طی 16 هفته با هدف پیشگیری و کاهش وزن تحتکنترل بود. کنترل استرس، تغذیه متعادل و فعالیت جسمانی بهعنوان سه اصل حفظ تناسب اندام در این افراد مطرح شد.
نتایج حاکی از آن بود که سطح استرس این خانمها در تمایلات غذایی آنها تاثیر دارد و کمک از تکنیکهای کنترل استرس در انتخاب بهتر موادغذایی موثر است. احساس بیقراری، درد سر و گردن همچنین اختلالات خواب علائم استرس هستند که فرد را به مصرف زیاد غذاهای چرب ترغیب میکند.
البته بهگفته محققان، متاسفانه بسیاری از استرسهای زندگی روزمره تحتکنترل فرد نیست و بهعنوان مثال شرایطی مانند تامین مخارج زندگی، مسئولیت تربیت فرزندان بهتنهایی و... در بروز چنین رفتارهایی تاثیرگذار است. روشهای کنترل هیجانات منفی برای همه افراد بهخصوص کسانی که با سطح بالای استرس مواجه هستند، قطعا میتواند در بهبود سلامت آنها نقش داشته باشد.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
منبع:pourquoidocteur.fr
5 ترفند تغذیهای برای استقبال از بهار
8 ترفند برای کوچککردن شکم تا عید