صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
5 نکته طلایی؛ از نارگیل تا فندق

این نکات عبارتند از:

۱- گنجاندن منابع غذایی حاوی پروبیوتیک ها خصوصا خانواده لاکتوباسیلوس ها که با ممانعت و جلوگیری از عبور عوامل بیماری زا به داخل جریان خون و تهاجم و تخریب ارگان های حیات بخش بدن مثل ریه و قلب اهمیت بسزایی دارد. بنابراین، خوردن منابع غذایی غنی شده پروبیوتیکی یک عادت غذایی مفید محسوب می شود.

۲- مصرف منابع غذایی سلنیوم. این ماده معدنی یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. بنابراین، در دوران تهاجم شدید ویروس یا باکتری ها مصرف روزانه 150 تا 200 میکروگرم سلنیوم و البته از طریق خوردن 25 گرم نارگیل رنده شده تامین خواهد شد.

۳- گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی روزانه. زنجبیل از پتانسیل بالایی در جهت مقابله با ویروس ها برخوردار است. ترکیبات موثره آن شامل جینجراول، شوکااول و زینگرون بوده که توان مهار بازتولید و تکثیر ویروس ها را داشته و به این ترتیب توان نفوذ ویروس ها را به سلول های بدن کاهش می دهد. بنابراین مصرف 50 گرم زنجبیل تازه یا 2 قاشق چای خوری پودر آن می تواند مفید باشد.

۴- دریافت روزانه 60 گرم روی که با خوردن انواع گوشت و عدس تامین خواهد شد. روی نیز با فعال کردن تی سل های کشنده سیستم ایمنی بدن به شدت عملکرد ضدویروسی داشته و دریافت آن، به کسانی که احساس خستگی و افت توان دارند، توصیه می شود.

۴-مطالعات اخیر، دریافت ترکیبی به نام مانگان را نیز توصیه می کند که دریافت آن تاثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و با افزایش تولید پادتن های دفاعی مانع فعالیت آنتی ژن های مهاجم می شود. از این رو، دریافت 10 گرم مانگان با خوردن مخلوط 150 گرم جو دوسر و 50 گرم فندق تامین خواهد شد.