انبه بهدلیل داشتن ویتامین A، C و سایر ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن میتواند نقش برجستهای در تقویت سیستم ایمنی داشته باشد. سالاد انبه جزو مشهورترین انواع سالاد در منوی تابستانی بسیاری از رستورانهای بینالمللی است که در ادامه با طرز تهیه این سالاد مغذی و دوستدار سیستم ایمنی بدن آشنا میشویم.
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
1. برای آمادهسازی این سالاد ابتدا انبه، پیاز، گشنیز و فلفل دلمهای قرمز خرد شده را در کاسه گودی بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
2. در ظرف دیگری، آب لیموترش تازه، سس مایونز یا سسماست و شکر قهوهای را بهخوبی با یکدیگر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
3. سس آماده شده را روی سالاد بریزید و درنهایت سطح سالاد را با بادامزمینی خرد شده بپوشانید.
4. بهتر است که این سالاد را کمی قبل از سِرو و مصرف آماده کنید تا هم طراوت و عطر دلپذیری داشته باشد و هم ارزش تغذیهای میوه و سبزیهای خرد شده موجود در آن کاهش پیدا نکند.
5. هر وعده از این سالاد میتواند حدود 19 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A، 56 درصد به ویتامین C، 2 درصد به کلسیم، 9 درصد به منیزیم، 6 درصد به تیامین و پتاسیم و فولات، و همچنین 11 درصد به ویتامین B6 را تامین کند. از اینرو، سالاد انبه جزو بهترین گزینههای خوراکی در این روزهای گرم کرونایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب میشود.
ترجمه: ندا احمدلو
منبع: All Recipes
اَبَرمیوههای تابستانی برای مبارزه با کرونا